poze  process communication model comunicarea eficienta

“Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 20 Noiembrie 2015 09:00 - Duminică 22 Noiembrie 2015
Bucuresti, sector 2

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 4/10

Seminar recunoscut international si inclus atat in programul “PCM® – Train the Trainer”, cat si in programul “PCM® – Train the Coach”

Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei: 10 noiembrie 2015.

Va invitam sa petreceti impreuna cu noi 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii (Process Communication Model®= PCM®)!

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale si profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

In plus, taxa de participare asigura si realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii.

Kahler Communication Europe, Process Communication UK Ltd. si Process Communication Romania au anuntat ca prin actiunile lor conjugate in domeniul responsabilitatii sociale corporative doresc sa stimuleze interesul coach-ilor, medicilor, membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane si trainerilor de a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale. Prin urmare, KCE si KCR ofera suport financiar in cazurile adecvate pentru a ajuta profesionistii din domeniile mentionate sa cunoasca si sa aplice Modelul Procesului Comunicarii.

Lifelong Learning Solutions se alatura acestor organizatii internationale si ofera facilitati speciale participantilor la seminarele PCM® pe care le organizeaza, finantand cu pana la 10% un anumit numar de locuri in fiecare sesiune. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan - http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan

Numar de locuri disponibile: 10 - dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.

Locatia va fi anuntata participantilor care au finalizat procedurile de inscriere.

Taxa de participare: 495Euro (+TVA) acopera costurile celor trei zile de training, profilul individual de personalitate, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs tradus in limba romana, miniprotocolul pentru pauzele de cafea si de pranz pe parcursul fiecareia dintre cele trei zile. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta. Fiecare caz este analizat in mod individual. Completarea locurilor se realizeaza exclusiv in ordinea inscrierii (conditie prealabila obligatorie).

Reducere:

7% din valoarea taxei de participare se ofera pentru doua sau trei persoane inscrise din aceeasi familie sau organizatie.

Aceasta reducere nu se poate cumula si nu se aplica pentru locurile partial finantate.

Pentru a ne solicita orice alte informatii in plus va rugam sa accesati: http://www.lifelong.ro/contact

Pentru inscrieri va invitam sa utilizati acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong

Detalii referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta

Informatii suplimentare despre Profilul Individual al Personalitatii puteti afla accesand: http://www.lifelong.ro/Realizarea-Profilului-Individual-de-Personalitate

Pentru a beneficia de oferta noastra in sistemul in house oriunde in tara, companiile interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail office@lifelong.ro


Mai multe detalii: http://www.lifelong.ro/noutati

Pret bilet: 2710 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1122

Eveniment postat de organizator

lifelong learning

Adaugat in urma cu 3120 zile, 04 Oct. 2015

Adaugat de LLS

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .