poze prana acumularea energiei vitale pentru o viata sanatoasa
poze prana acumularea energiei vitale pentru o viata sanatoasa poze prana acumularea energiei vitale pentru o viata sanatoasa

Prana: acumularea energiei vitale pentru o viata sanatoasa.

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 13 Mai 2018 16:00 - Duminică 13 Mai 2018
Sala Polivalenta,Aleea Piscului 10

Categorii: Conferinte si Seminarii

Sfaturi ayurvedice pentru acumularea si marirea fortei vitale - recomandari pentru o viata sanatoasa.

Cunoscuta si sub numele de „Chi” sau „Prana”, energia vitala a vietii este forta esentiala in Univers, de natura subtila, de cele mai multe ori invizibila, din care sunt formate toate celelalte energii.

Am fost lasati pe Pamant cu acest mare dar, prana, energia universala divina prezenta in toate fiintele si lucrurile, cea care ne ajuta sa ne depasim conditia, sa atingem un nivel superior de cunoastere si perceptie.

Prana ne asigura sanatatea fizica si psihica, dezvoltarea personala, fericirea, echilibrul, armonia, pacea si linistea sufleteasca si ne ajuta sa atingem un nivel superior de cunoastere si perceptie.

In timpul discursului vom discuta despre stilul de viata si factorii care contribuie la acumularea sau la pierderea acestei energii vitale care ne permite sa ramanem sanatosi, stabili, netulburati si hotarati pe calea avansului spiritual.

Discursul va fi sustinut de Radha Govinda Dasa, conducatorul Centrului de Studii Vedice ISKCON Bucuresti. Cu o experienta de peste 25 de ani in practica Bhakti-yoga, de-a lungul anilor, sub indrumarea maestrilor sai spirituali, Radha Govinda Dasa a studiat scripturile Vedice in India, Europa, si a promovat filozofia Vedica in centrele de studii Vedice din Ukraina, Republica Moldova, Israel, Rusia, India si Romania.

In fiecare duminica, centrul de Studii Vedice ISKCON Bucuresti ofera tuturor aspirantilor spirituali posibilitatea de a se aduna pentru o experienta profunda, bogata si vibranta a culturii spirituale antice indiene. Servind mancaruri vegetariene delicioase, participand la Kirtan (muzica meditativa de Mantre) si asistand la discutiile spirituale, musafirii nostri pot experimenta cea mai veche traditie spirituala Vedica din lume.

Programul include intrebari si raspunsuri pe care publicul le-ar putea avea si ofera o oportunitate de a invata despre stilul de viata si cultura adeptilor initiati in succesiunea disciplica Gaudiya Vaisnava, care vorbesc despre filosofia Vedica bazata pe vechile scripturi autentice cum ar fi Bhagavad Gita, Srimad Bhagavatam, Upanisadele si alte manuscrisuri antice.

Si nu in ultimul rand, v-am pregatit un bazar indian, prin care se va duce India acasa achizitionand suveniruri si obiecte artizanale.

CAND: In Fiecare duminica ora 16:00.

UNDE: Bucuresti. Calea Piscului 10. Sala Polivalentă, Sala P10.

CINE: Oricine poate veni indiferent de credinta, conceptii, statut social sau nationalitate deoarece ne intalnim cu totii in intr-o experienta a iubirii universale.

Intrarea este pe baza de donatie.

Va recomandam sa va inregistrati folosind urmatorul formular deoarece locurile sunt limitate: https://goo.gl/forms/Go1CVvfmhRPZ2iKt2

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0745083057 / 0775195417 sau sa trimiteti un mesaj la adresa (iskconbucuresti@gmail.com ).

Va asteptam cu drag!
Share In Messenger

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/218615012059544/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 547
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

tatiana balan

Adaugat in urma cu 1968 zile, 11 Mai. 2018

Adaugat de ISCKON Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
expozitie in strada

Expozitie in strada

Bucuresti, Bucuresti. 25 Sep 2023 - 9 Oct 2023
i love tech bucharest

I LOVE Tech Bucharest

Bucuresti, Bucuresti. 27 Oct 2023 - 28 Oct 2023
old grave fest x

Old Grave Fest X

Bucuresti, Bucuresti. 13 Oct 2023 - 16 Oct 2023
metal gates festival 2023

Metal Gates Festival 2023

Bucuresti, Bucuresti. 28 Sep 2023 - 30 Sep 2023
  • Ai ceva de zis?

    .