poze noaptea devoratorilor de discursuri edi ia a iv a

NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, Ediția a IV-a

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 30 Ianuarie 2016 20:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI, Ediția a IV-a (București) CONNECT HUB, de la ora 20.00

Iubești să te inspiri din discursuri. Te uiți cu pasiune la înregistrări cu prezentări de la TED sau speakri motivaționali, participi la conferințe, seminarii, workshopuri… ce să mai… nu ratezi nimic! De multe ori te lași sustras de la orice faci ca să asculți un speech bun. Ești ceea ce se cheamă un împătimit al discursurilor.
Iată că nu degeaba citești acum acest mesaj. SPEAKERS CLUB a pregătit special pentru dependenții de speechuri o supra doză de discursuri :)

CÂND ȘI UNDE?
Sâmbătă, pe 30 Ianuarie, de la ora 20.00. Ne vedem la Connect HUB pentru un maraton de discursuri de câte 5 minute fiecare. Esențele tari se țin în sticluțe mici, așa că suntem convinși că speakerii de la NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI vor pregăti tot ce au mai bun, concentrat în aceste minute prețioase și aducătoare de motivație!

CUM ȘI DE CE?
Poți participa în calitate de spectator în public sau poți urca pe scenă ca speaker.
Dacă vrei să fii în public, totul e foaaaaaaaaaaaarte simplu.

Participarea are un preț super accesibil (29 de lei până pe 17 Ianuarie inclusiv; după această dată, prețul devine 49 de lei), așa că… ce mai aștepți? Ai completat deja, da? Și pentru prietenii tăi? Așa e că ai sunat deja câteva persoane cărora vrei să le oferi șansa unei experiențe inedite? Buuuuuuuuuuun. Atunci te provocăm să mai faci un pas. Te avertizăm: e alt nivel. Cum ce nivel? Cel pe care îl dorești tu. Că doar de asta de uiți tot timpul la discursuri. Pentru că undeva în interiorul tău, o voce neauzită, dar știută bine, îți spune de ceva timp că vei fi și tu pe scenă. Da-da, chiar tu!
Ai șansa să vii în fața oamenilor și să vorbești. Pur si simplu. Nu e nevoie decât de curaj. Ai așteptat destul până acum. Cu siguranță de multe ori te-ai gîndit că vorbești mai bine decât mulți speakeri pe care îi tot urmărești. Așa că… pierzi ceva? Nu! Ai doar de câștigat: timp, motivație, apreciere și mulți pași înainte. În ce direcție? Către un TU mai bun decât ieri. E foarte mult pentru că ești deja la alt nivel!
Ca să ții prezentare te înscrii cu un simplu e-mail la: contact@speakersclub.eu, până la data de 31 Decembrie. Menționează în subiectul mesajului doar: Speaker la Noaptea devoratorilor de discursuri, lasă-ne numărul tău de telefon și o să te contactăm ca să îți oferim toate detaliile.
Cumpără bilete de aici!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1122
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3032 zile, 09 Dec. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .