poze mental fitness resusciteaza ti relatia

Mental Fitness | Resusciteaza-ti relatia

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 7 Mai 2021 18:00
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Antrenament mental și emoțional pentru familie

Cu toții ne-am dori să se păstreze fluturii de la începutul relației și după 5, 10 sau chiar 30 de ani. Dar ceva se întâmplă și lucrurile care la început ne plăceau ajung să ne deranjeze din ce în ce mai tare. Relația se transformă într-un cumul de task-uri care trebuie rezolvate și o serie lungă de negocieri care se duc către conflicte și lasă în urma lor frustrări. Iar asta se întâmplă din cauza faptului că în timp, fără să vrem, le dăm voie sabotorilor să preia controlul. Iar cum sabotorii unuia îi declanșează pe ai celuilalt, intrăm într-un cerc vicios presărat cu sentimente de furie, vinovăție, rușine sau lehamite.

Vestea bună este că-i putem intercepta pe acești sabotori, putem să-i "dăm mai încet" și să readucem armonia, înțelegerea, empatia, curiozitatea sau ludicul înapoi în relație. Iar pentru asta este nevoie să ne creștem ceea ce noi numim – mușchii mentali. ”Mușchi” care pot fi antrenați și monitorizați cu ajutorul ”fitness-ului mental”.

Atunci când urci un deal și nu ești în formă vei simți oboseală fizică. Atunci când lucrezi sau interacționezi cu cei din jur și nu ești antrenat mental și emoțional apare de regulă alt tip de oboseală, cea psihică: frustrarea, anxietatea și stresul. La 80% dintre oameni nivelul de “fitness mental” este sub cel necesar pentru a atinge punctul lor optim de performanță.

Vestea bună? Descoperirile din neuroștiință și tehnologie ne confirmă că ne putem îmbunătăți semnificativ fitness-ul mental în 7 săptămâni de practică. Rezultatele? O creștere considerabilă a performanței, o îmbunătățire a relațiilor dintre parteneri și un boost al productivității, plus o minte limpede și calmă. Ceea ce nu e chiar de neglijat, în special în perioade tumultuoase precum cea pe care o traversăm acum.

În total, programul intensiv de Mental Fitness cuprinde peste 8,5h de training video, 6,5 ore live cu trainerii noștri, 4 sesiuni de coaching a câte 50 min, 15 minute de antrenament/zi cu aplicația PQ și 20 minute/săptămână destinate discuțiilor din grupul de suport. Toate distribuite în 7 săptămâni de antrenament mental și emoțional, pentru formarea de rutine noi și sudarea relațiilor cu partenerul/echipa, după cum urmează:

• Vinerea: O sesiune video/săptămână, pre-înregistrată, care poate fi urmărită oricând de vineri până luni. Durată = 1 oră

• Lunea: Live Q&A cu noi. Durată: 45 min.

• De marți până vineri: aplicația PQ - câte 5 mini-exerciții a câte 2-3 minute fiecare. Durată totală = 15 min. / zi

• Zilnic: Grupuri de suport (3-5 persoane) pentru discutarea temelor săptămânii – check-up o dată / zi și un video-call între ei pe tema săptămânii, 5 min / persoană – Durată: 15-25 min. / săptămână

• Coaching: 4 sesiuni (50 min) cu fiecare participant.

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/mental-fitness-n-familie-95/144

Pret bilet: 3199 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 377
mihaela

Adaugat in urma cu 1102 zile, 14 Apr. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 217

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .