poze mandala atelier de pictura si contemplatie bucuresti 26 marti
poze mandala atelier de pictura si contemplatie bucuresti 26 marti poze mandala atelier de pictura si contemplatie bucuresti 26 marti poze mandala atelier de pictura si contemplatie bucuresti 26 marti

MANDALA - Atelier de pictura si contemplatie, Bucuresti, 26 marti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 26 Martie 2016 10:00
Str. Barbu Văcărescu nr. 4

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/10

Atelier de pictura Mandale

Va invitam la un curs recreativ, in care vom invata sa ne lasam purtati de fluxul creativitatii, sa folosim elemente de geometrie sacra si simboluri arhetipale pentru a crea un obiect incarcat de pozitivitate pe care sa il putem contempla. Vom invata cum sa ne conectam la energia relaxanta sau energizanta a mandalei, vom face exercitii pentru aliniere pentru a putea accesa fluxul interior infinit de creativitate. Vom invata de asemenea ce presupune si cum contemplam o mandala. Nu este necesar sa stii sa desenezi sau sa pictezi. Vei invata tot ce este necesar pe durata atelierului iar la final vei fi uimit de frumosul care poate iesi din propriile tale maini. Vei primi si vei invata o tehnica simpla de baza pe care vei putea construi, pe viitor, infinite modele de mandale.

“Mandala” este un cuvant sanskrit care inseamna cerc, dar in acelasi timp este un simbol sacru pentru intregul univers. In acest sens, exercitiul de creare a unei mandale simbolizeaza transpunerea universului interior propriu intr-o forma materiala pe care o poti contempla ulterior, fie ca parte din procesul de auto-cunoastere, fie ca parte din practica de contemplatie in sine.

Desigur ca vom si desena si picta, pentru ca este vorba despre un Workshop experiential. Fiecare va primi un carton panzat, va folosi instrumente de desen (creion, rigla, compas) si de pictura (pensule si culori acrilice), iar la finalul acestui curs va pleca acasa cu propria mandala, creata si conceputa in orele de curs. Fie ca alegi sa o folosesti pentru a-ti infrumuseta casa sau sa faci si din acest obiect de arta si parte a unei practici zilnice, beneficiile unui asemenea exercitiu sunt multiple.

Te invit sa te imbraci lejer, pentru ca vom crea un cadru informal in care sa nu fim limitati de reguli stricte, poate doar de propriile simtiri, carora le vom da curs atunci cand vom crea propriile noastre mandale.

Evenimentul are loc in data de 26 martie, sambata, incepand cu ora 10:00 si necesita o investitie din partea ta de 150 ron. Inscrierile se vor face fie la adresa de email razvan@harmonygroup.ro, fie la numarul de telefon 0723.225.802. Locurile sunt limitate la 10 persoane.

Te asteptam cu drag sa dai frau liber propriei cretivitati, sa inveti elemente de geometrie sacra si cum sa “citesti” simbolurile din mandale pentru a putea profita de energia lor binefacatoare.

Mai multe detalii: http://harmonygroup.ro/mandala-atelier-de-pictura-si-contemplatie-bucuresti-26-martie-2016/

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 940

Eveniment postat de organizator

razvan filip

Adaugat in urma cu 2948 zile, 24 Mar. 2016

Adaugat de Razvan14739

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .