poze juniori de succes

Juniori de Succes

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 23 Februarie 2013 15:30 - Sâmbătă 23 Februarie 2013
Movieplex, Plaza Romania, Bulevardul Timișoara 26Z București

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/80

Juniori de Succes este un program de motivare si dezvoltare personala dedicat copiilor cu varsta intre 8 - 13 ani, organizat de NextSteve Group

Programul – spectacol de motivare si dezvoltare personala pentru copii, Juniori de Succes, este un conceptul nou in Romania si foloseste metode alternative de invatare, non-formale, informale si experimentale aplicate in cadrul unui grup mare, cu ajutorul unor materiale de lucru, imagini video si muzica intr-un spatiu dedicat divertismentului. Astfel, copiii vor avea posibilitatea depasirii limitarilor emotionale, de a isi perfectiona abilitatile de comunicare, socializare, capacitatea de initiere si de mentinere a unor relatii empatice si asertive. Activitatile completeaza curricula scolara si adauga abilitati suplimentare care sa sprijine copiii in atingerea succesului personal, social si profesional.

Programul “Juniori de Succes” se adreseaza copiilor dornici de imbunatatirea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, a comportamentului si a limbajului potrivit varstei lor si parintilor interesati sa optimizeze toate resursele copilului pentru o dezvoltare armonioasa.

Activitatile vor fi sustinute de dna. Monica Fulea, psiholog practician si trainer certificat CNFPA cu experienta vasta in lucrul cu copiii prescolari, scolari mici si adolescenti avand o abordare practica a terapiei si trainingului, psihoterapeut in curs de supervizare in terapie adleriana si terapie logopedica.

Programul de activitati:
- exercitii de energizare
- exerctiii de comunicare si de exprimare a emotiilor
- exercitii de autocunoastere si de motivare personala

Programul este dedicat exclusiv copiilor si se va desfasura in intervalul 15:30 - 16:45. Intrarea in sala se face in intervalul 15:00 - 15:30.

Participantii vor primi materiale de lucru si diplome de participare, nu este nevoie sa aduca nimic de acasa.

Pretul biletului este de 40 lei si se poate achizitiona de pe siteul www.myticket.ro sau din Magazinele Diverta. Dupa cumpararea biletului, parintii sunt rugati sa se inregistreze online pe ACEST FORMULAR, astfel incat sa primeasca pe email materiale cu informatii inainte si dupa eveniment, dar si sa inscrie copiii la tombola cu premii ce va avea in cadrul programului.

“Juniori de Succes” este construit in baza principiului companiei NextSteve Group de a dezvolta programe educative pentru copii folosind metode din mediul de divertisment (“edutainment”).

NextSteve Group este o companie ce ofera traininguri, cursuri, evenimente, tabere si teste psihologice pentru copii, fondata de Andrei Stefan si Claudia Suhov. Acestia au fost premiati anul trecut cu titlurile: “Compania Anului 2012” si “Premiul de Excelenta pentru Inovatie in educatie”.

In anul 2012 cel mai cunoscut si atractiv program pentru copii a fost “Juniori in afaceri”, cursul de educatie economica si antreprenoriat, ce a fost realizat in parteneriat cu Diverta si mallurile in Bucuresti, Bacau, Iasi, Constanta. Cursul continua si in acest an in Bucuresti si Bacau.

Misiunea NextSteve este de a dezvolta urmatoare generatie de antreprenori si profesionisti din Romania.

Mai multe detalii: http://www.nextsteve.ro/ai1ec_event/juniori-de-succes/?instance_id=2622

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1250

Eveniment postat de organizator

nextsteve group

Adaugat in urma cu 4147 zile, 14 Feb. 2013

Adaugat de NextSteve

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Iul 2024 - 19 Iul 2024
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iul 2024 - 12 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .