poze intalnirea dintre cer si pamant relatii constiente

Intalnirea dintre Cer si Pamant - relatii constiente

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 7 Septembrie 2014 10:00
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, sala Ion Mincu 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Curs de o zi pentru femei si barbati cu Shashi Solluna

Cand barbatii si femeile se intalnesc, cu corpurile energetice polarizate, se naste o scanteie divina - care deschide calea spre unirea dintre Cer (energia masculina) si Pamant (energia feminina).

In acest curs de o zi, vom descoperi cum putem crea asemenea „intalniri divine” folosind respiratia, intentia, energia, conexiunea din inima si ritualurile. Vom invata in acest scop tehnici din traditia taoista si din cea tantrica. Practicarea acestor tehnici la curs va fi o experienta deosebita in sine, dar totodata le veti putea folosi si in viitor in relatiile dvs. intime.

Pot participa atat femei, cat si barbati, singuri sau intr-o relatie de cuplu.

O relatie de cuplu poate fi o ocazie exceptionala de a ne transforma in profunzime si a scoate la lumina ce e mai bun in noi, insa deseori ramanem blocati in frica si in tipare inconstiente. Pentru a ne bucura de intimitatea, pasiunea si comunicarea profunda la care tanjim cu totii, trebuie sa ne cultivam corpul, energia si spiritul – acesta fiind chiar scopul cel mai inalt al unei relatii. Indiferent daca in prezent aveti sau nu o relatie, acest curs va oferă ocazia de a explora misterele sexului opus si pe cele ale unei relatii autentice.

Cursul este sustinut de Shashi Solluna, instructor senior in sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia, facilitator international ‚Tao Tantric arts’. Shashi sustine, in intreaga lume, cursuri de qigong, respiratie, nutritie, tantra si tao, practici sexuale si de vindecare. Mai multe detalii despre Shashi gasiti pe site-urile ei http://shashisolluna.com/ si http://www.taospiral.com/

Data: Duminica 7 septembrie, orele 10-18
Locatie: Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54 (intre Calea Dorobanti si Piata Victoriei, langa sediul central ING), sala Ion Mincu 1 (mezanin)
Pret: 220 lei
Inscrieri:
Andreea Lutic: 0724 275 957 ; andreea_lutic@yahoo.com
Marius Stan: 0724 560 810 ; contact@succesulpersonal.ro

O relatie ne provoaca sa ne confruntam cu probleme esentiale ale vietii precum cine suntem noi cu adevarat, cum sa comunicam, cum sa ne gestionam emotiile si sexualitatea. Este o calatorie in necunoscut pentru care avem nevoie de curaj si vointa de a ne infrunta propriile limite. Departe de a ne “lega”, o relatie reprezinta ocazia de a ne elibera de fricile si tiparele inconstiente care ne impiedica adesea sa traim si sa ne exprimam pe deplin.
Cand ne descoperim propria esenta, se naste o stare de libertate interioara care ne ajuta sa ne deschidem si sa impartasim iubirea. Atunci apare intimitatea adevarata, iar comunicarea cu partenerul capata o profunzime deosebita. Relatia intima devine o cale de a ne transforma si a creste impreuna.

Vom explora:
- Cum sa devenim constienti de tiparele dintr-o relatie si cum sa intelegem si sa acceptam nevoile proprii si pe cele ale partenerului
- Care este rolul sexualitatii in comunicare si cum ne pot ajuta ‘secretele’ sexualitatii taoiste
- Invatam exercitii si meditatii din alchimia interna pentru dezvoltarea polaritatii si armonizarea apei si focului - feminin si masculin

Pret bilet: 220 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 867
Cuvinte cheie: Bucuresti
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3551 zile, 05 Aug. 2014

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .