poze intalnire cu stephen comee in ceainarie

Intalnire cu Stephen Comee in ceainarie

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 13 Septembrie 2009 15:00
Serendipity Caffe

Categorii: Conferinte si Seminarii

Va invitam la un ceai parfumat la conferinta sustinuta de un invitat exceptional: Stephen Comee.

Stephen Comee este Master/Teacher in diferite linii de Reiki, Seichim & Sekhem, Fondator/Preşedinte al Centrului East Wind de Vindecare Holistică & ISTARA (International Seven-Star Reiki Association - Asociaţia Internaţională a Reiki de 7-stele), Doctor în Medicină Orientală (Acupunctură), Terapeut în masaj, Instructor de T'ai-chi/Ch'i-kung si Amadeus.

Scopul conferintei este de a face o introducere in informatiile de baza cu privire la sistemele ce vor fi sustinute in zilele urmatoare de curs.

Netcher Sekhem este un sistem de medicina vibrationala dezvoltat de-a lungul a mii de ani in Egiptul antic. Este un sistem vibrational holografic in care simbolurile contin intregul iar energia folosita in cadrul sitemului are ca baza de inspiratie zeita egipteana a vindecarii si medicinei Sekhmet. In limbajul egiptean Sekhem inseamna putere mare sau putere divina.

Reiki fundamental linia John Harvey Grey:
John Harvey Grey a primit initierea in sistemul reiki din partea Hawayo Takata. El este al trei-lea dintre cei 22 de maestri originali initiati de Hawayo Takata. John Harvey Grey este cel mai longeviv maestru de Reiki din emisfera vestica. In cei 30 de ani de practica, el a predat peste 900 de seminarii de Reiki si a initiat peste 15.000 elevi. John Harvey Grey este maestrul lui Stephen Comee.

Amadeus este un sistem shamanic de vindecare provenit de la triburile Guarani din Amazon care se bazeaza pe energia universala a inimii si iubirii. Simbolurile folosite sunt simboluri universale ce urmaresc echilibrarea corpurilor omului (fizic, energetic, spiritual).

Pasele Magice, Calea Tolteca a Energiei
"Tensegrity" este versiunea moderna a unor seturi de miscari numite "Pase magice" care au fost dezvoltate de shamanii ce au trait in Mexicul Antic inainte de cucerirea spaniola.
Don Juan Matus este cel care a introdus acest sistem catre civilizatie prin intermediul ucenicilor lui; Carlos Castaneda, Carol Tiggs, Florinda Donner-Grau si Taisha Abelar. Acestia au fost introdusi in sistemul cognitiv al shamanilor din Mexicul Antic, care, in conformitate cu cele spuse de Don Juan Matus, au trait acum 7000 pana la 10000 de ani in urma pe teritoriul Americii Centrale.
Carlos Castaneda a fondat acest sistem ca o practica perfecta si moderna a paselor magice predate de Don Juan Matus.
Tensegrity este predat ca un sistem de miscari, pentru ca acesta este singura posibilitate prin care un subiect atat de vast si abstract, ce atinge aspecte magice, poate fi integrat intr-o perceptie cognitiva moderna. Cei care practica acum Tensegrity nu sunt practicanti ai artelor shamanice, sisteme ce implica o disciplina riguroasa din toate punctele de vedere a conduitei vieti. De aceea, accentul in ceea ce priveste Tensegrity, se pune pe miscarile in sine si consecintele in sine pe care le aduc acestea in vietile practicantilor. Sistemul de miscari urmareste aducerea si realinierea energiei in interiorul organelor si corpurilor practicantilor.

Conferinta se tine in limba engleza cu traducere in limba romana.

Intrarea: 20lei/ persoana - include consumatie de ceai sau cafea.

Pentru participarea la conferinta, datorita spatiului limitat, va rugam sa va rezervati locuri prin e-mail la: events@serendipity-tea.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1312
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5336 zile, 09 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .