poze inflorirea puterii feminine
poze inflorirea puterii feminine poze inflorirea puterii feminine

Inflorirea Puterii Feminine

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 5 Mai 2017 18:45 - Duminică 7 Mai 2017
Centrul Soma

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/15

Feminitatea inseamna sa integram armonios in noi cat mai multe feluri de exprimare ale energiei feminine. De multe ori insa, limitarile si conditionarile impuse de parinti si de societate sau experientele negative traite ne fac sa ne ascundem in spatele unor masti si ne impiedica sa ne manifestam intregul potential. Arhetipurile neconştientizate se află în partea de umbră a psihismului nostru şi în acelaşi loc cu ele zac îngropate unele dintre cele mai mari resurse ale noastre. De aceea este important să le aducem la lumină şi să experimentăm feminitatea în toată plenitudinea ei.

Arhetipurile întrupează tipare de experienţă comune tuturor femeilor din toate culturile şi din toate timpurile. Fiecare arhetip poartă în sine un tip particular de energie feminină şi se poate exprima prin nenumărate capacităţi şi talente. Acestea variază de la femeie la femeie, precum şi la o aceeaşi femeie în circumstanţe diferite.

Putem Activa aceste Arhetipuri pentru a scoate la lumină potenţialul de care dispunem, a ne vindeca rănile şi a avea acces la darurile tuturor celor patru arhetipuri.

Exprimarea noastra ca femei a fost conditionata de locul si cultura in care ne-am nascut, de familia in care am crescut, de modelele feminine pe care le-am absorbit in noi, practic de ce ni s-a spus ca e bine sa fim, sa facem, sa ne exprimam ca si Femei, de experientele pe care le-am avut cu barbatii.

Aceste lucruri au intrat adanc in noi si am invatat san e exprimam doar in anumite feluri: suntem Femei care ne exprimam cu multa gratie, suntem femei care ne exprimam forta si determinarea, suntem femei care suntem sensibile si vulnerabile, suntem femei care ne exprimam prin timiditate si frica, suntem femei care ne exprimam seductia si senzualitatea usor, suntem femei cu apetit sexual dezvoltat, suntem femei care invaluim ce atimgem cu multa iubire si grija…

Workshopul susținut de Lia a fost o experiența aparte. M-a purtat prin diverse etape ale evoluției mele, mi-a arătat părți din mine pe care nu le cunosteam părți pe care le respingeam, mi-a oferit răspunsuri la întrebări referitoare la mine si comportamentul meu in anumite situații. A fost un Weekend intens in care am plâns, am ras, ne-am jucat, am dansat, ne-am conectat la noi.
Lia a creat cadrul necesar pentru ca noi sa ne deschidem si a fost alături de fiecare participanta, susținând-o. Am apreciat foarte mult naturalețea ei si împărtășirea deschisă a experiențelor personale. A fost un Weekend care m-a ajutat sa ma deschid, sa ma conectez la mine si sa ma apropii si mai mult de femeia din interiorul meu. Mihaela
Multora dintre noi ne este mai usor sa ne exprimam doar printr-un singur fel de a fi: suntem fie gratioase, fie puternice, fie vulnerabile, fie senzuale, fie timide. Exista in noi aceasta dualitatea, fie asa, fie asa. Cand vedem alte femei exprimandu-se in feluri de-a fi care noua nu ne sunt confortabile, ne simtim inconfortabile, intimidate si incepem sa le judecam sau sa nu avem rabdare cu ele. Am vrea sa fim si altfel dar nu stim cum sa ne dezvoltam.

Mai multe detalii: https://femeiatrezita.com/2016/09/26/workshop-inflorirea-puterii-feminine/

Pret bilet: 880 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 825

Eveniment postat de organizator

lia bolte

Adaugat in urma cu 2553 zile, 23 Apr. 2017

Adaugat de Lia6767

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .