poze importanta tipului psihologic in cunoasterea de sine cat si a ce

Importanta tipului psihologic in cunoasterea de sine, cat si a ce

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 24 Februarie 2015 19:00 - Marţi 24 Februarie 2015
Str. Popa Soare nr 40, etaj 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 8/14

Fundatia Calea Victoriei organizeaza marti, 24 februarie, incepand cu ora 19:00, un curs despre Importanta tipului psihologic in cunoasterea de sine cat si a celorlalti, sustinut de Claudia Desjardins, psihoterapeut si analist Jungian.





Atelierul nostru, primul si, in acest moment, singurul de acest fel din Romania, deschide calea catre intelegerea propriei persoane, a relatiilor de cuplu, de familie, de prietenie cat si a celor profesionale, prin intermediul tipologiei psihologice Jungiene cat si a celebrului chestionar de personalitate, MBTI.

Aceasta tipologie are o varietate larga de aplicatii in sfera profesionala, cum ar fi dezvoltarea abilitatilor de Leader, gestionarea conflictelor in echipe, eficientizarea colaborarii intre membrii echipei, managementul stresului si optimizarea abilitatilor de comunicare. Are o larga aplicabilitate in relatiile de cuplu si le poate optimiza prin intelegerea diferentelor de personalitate.

De ce sa vii?

Te ajuta la o mai buna gestionare a relatiilor si a interactiunilor cu diverse persoane, atat in mediul profesional cat si in cel personal.

Atelierul te poate acompania spre o mai buna cunoastere de sine si iti poate arata cum sa iti explorezi potentialul si sa te dezvolti in directia potrivita tie.

Atelierul iti poate aduce raspunsuri precise la intrebari concrete: De ce ma cert cu partenerul de cuplu? De ce anumite persoane imi provoaca emotii puternice ca antipatie sau simpatie? De ce imi displace mama partenerului de viata (De ce nu o suport pe soacra-mea)? De ce nu reusesc sa ii conving pe anumiti subalterni? De ce seful/sefa mea ma persecuta sau nu ma place? De ce imi este greu sa fac anumite lucruri (ex. sa socializez, sa lucrez cu publicul, sa gandesc logic tot timpul, sa fiu atent, sa ma concentrez, sa am atentie distributiva)?

Atelier 1: Extroversia & Introversia: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor atitudini psihologice.
Atelier 2: Gandirea & Afectivitatea: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor functii psihologice.
Atelier 3: Intuitia & Senzatia: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor functii psihologice.
Atelier 4: Perceptia & Atitudinea Judicativa: Definitii, aplicabilitate in viata de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea in practica a acestor preferinte psihologice.
Atelierele 5-6: Definire tipuri, exemple si discutii concrete referitoare la combinatia diferitelor tipuri psihologice: ISTP, ISFP, INFP, INTP, ESTP, ESFP, ENFP, ENTP

Lector: Claudia Desjardins
Data incepere: 24 Februarie 2015; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 6; Frecventa: saptaminal, marti
Varsta Minima:18 ani
Cost: 330 ron (total curs); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 300 ron (total curs)
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)
Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2013/importanta-tipului-psihologic-in-cunoasterea-de-sine-cat-si-a-celorlalti/

Pret bilet: 330 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 655

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 3360 zile, 12 Feb. 2015

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .