poze global forum 2009

Global Forum 2009

Bucuresti , Bucuresti. Luni 19 Octombrie 2009 10:00
Palatul Parlamentului

Categorii: Conferinte si Seminarii

GLOBAL FORUM, cel mai prestigios eveniment la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor, se va desfasura anul acesta in Romania.

Timp de doua zile, 19 si 20 octombrie, peste 300 de specialisti ai tehnologiei informatiei si comunicatiilor si reprezentanti ai administratiilor guvernamentale din intreaga lume, isi vor da intalnire in Bucuresti, pentru a discuta despre Societatatea Informationala.

GLOBAL FORUM 2009, cel mai important eveniment la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si al comunicatiilor, va reuni la Palatul Parlamentului din Bucuresti experti si reprezentanti la nivel inalt din intreaga lume. Este pentru prima data cand un astfel de eveniment are loc intr-o tara din Europa de Est.

Romania a devenit tara organizatoare GLOBAL FORUM 2009 in urma unei competitii cu Statele Unite ale Americii, Taiwan si Elvetia, pozitionand astfel orasul Bucuresti pe harta mondiala a Societatii Informationale si creand oportunitati de parteneriate si cooperare internationala pentru stimularea industriei IT&C din intreaga regiune.

Aflat la cea de-a XVIII-a editie, GLOBAL FORUM furnizeaza un cadru propice pentru dezbaterea la nivel international a solutiilor si aplicatiilor din domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor in contextul situatiei economice, politice si sociale. Temele abordate in cadrul editiilor anterioare au inclus promovarea economiei digitale, integrarea solutiilor IT&C in serviciile pentru comunitati, informatia si inovatia la baza unei societati competitive.

Evenimentul a fost gazduit pana acum de tari ca Statele Unite ale Americii, Franta, Italia, Belgia, Suedia, Marea Britanie sau Japonia si va reuni la Bucuresti reprezentanti deja confirmati ai Comisiei Europene, Comisiei Federale de Comert (SUA), Comisiei Federale a Comunicatiilor (SUA), Biroului Federal de Investigatii (SUA), Ministerului Industriei Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor din China, Ministerului Internelor si Comunicatiilor din Japonia si numerosi reprezentanti ai administratiilor guvernamentale si autoritatilor locale din toate colturile lumii. Subiectele principale care vor fi dezbatute reprezinta cele mai importante teme ale societatii actuale: reforma economiei la nivel mondial, stimularea implementarii IT&C in sectoarele de activitate la nivel public si privat pentru a sprijini cresterea economica a societatilor lumii, redefinirea dialogului dintre Stat si Cetatenii sai prin mijloacele moderne ale comunicarii electronice, conceptele de E-guvernare si E-Administratie, inovatia si progresul in domeniu, viitorul Societatii Informationale si impactul sau asupra organizarii generale a societatii.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 733
Cuvinte cheie: forum , global , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5310 zile, 14 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .