poze feminitatea sacra reconectarea cu puterea feminina

Feminitatea sacra: reconectarea cu puterea feminina

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 6 Septembrie 2014 10:00
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, sala Ion Mincu 2

Categorii: Conferinte si Seminarii

Curs de o zi pentru femei cu Shashi Solluna

In stravechile arte taoiste si tantrice, pamantul este energia feminina, Marea Zeita, Geea. Cum putem folosi acest lucru pentru a ne trezi si cultiva energia feminina? Va invitam la aceasta calatorie de o zi, numai pentru femei, in care vom explora, printre altele, tema relatiei dintre feminitate si pamant.

Beneficiul participarii la un grup de femei este ca, intr-un mediu plin de incredere, se poate trezi in noi energia noastra naturala si vie. Feminitatea inseamna integrarea armonioasa in noi a cat mai multor modalitati de exprimare ale energiei feminine. Insa ea este un aspect al nostru extrem de vulnerabil – si avem nevoie sa invatam cum sa cream un spatiu in care sa ne deschidem fara frica. Atunci cand accesam aceasta sursa extraordinara de energie, avem la dispozitie rezerve nelimitate de bucurie si forta vitala.

In acest curs vom explora energia feminina si modalitatile in care ea se exprima - senzuala, iubitoare, salbatica, puternica, delicata - si vom face exercitii prin care le vom integra armonios in noi. Fiecare din noi exprima feminitatea in felul ei; ne vom sustine sa invatam una de la alta si alte modalitati.

Cursul este sustinut de Shashi Solluna, instructor senior in sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia, facilitator international ‚Tao Tantric arts’. Shashi sustine, in intreaga lume, cursuri de qigong, respiratie, nutritie, tantra si tao, practici sexuale si de vindecare. Mai multe detalii despre ea gasiti pe site-urile ei http://shashisolluna.com/ si http://www.taospiral.com/

Data: 6 septembrie, orele 10-18
Locatie: Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54 (intre Calea Dorobanti si Piata Victoriei, langa sediul central ING), sala Ion Mincu 2 (mezanin)
Cost: 220 lei
Inscrieri:
Andreea Lutic: 0724 275 957 ; andreea_lutic@yahoo.com

In taoism se spune ca sexualitatea feminina este asemenea apei – se incalzeste greu, insa la fel de greu poate fi domolita – iar cea masculina este asemenea focului – se trezeste repede, poate fi simtita cu usurinta dar se stinge usor. Pe de alta parte, femeile isi neglijeaza, uneori, propria energie sexuala, iar aceasta inceteaza sa mai circule, devenind asemenea unei ape care stagneaza. De asemenea, taoistii afirma ca suferinta subconstienta este depozitata in organele sexuale. Vindecarea ei presupune sa calatorim in interiorul nostru pentru a gasi acele parti din noi insine pe care le-am respins, pe care am ales sa le ignoram. Vom invata sa conectam energia sexuala cu energia inimii, sa o transformam astfel incat s-o putem folosi pentru vindecare si crestere.

La curs vom folosi vechile practici taoiste, combinate cu elemente de Tantra, dans si meditatie, pentru a ne descoperi si a lasa sa se exprime bucuria, forta si frumusetea energiei feminine. Scopul este sa ne reconectam cu energia feminina si sa-i permitem sa curga liber, sa dobandim incredere in puterea noastra, sa renuntam la mastile menite sa ne protejeze pentru a ne dezvalui adevarata frumusete. Astfel vom putea sa ne manifestam din plin creativitatea si vitalitatea si totodata sa cream relatii intense si profunde cu partenerii nostri.

Pret bilet: 220 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1480
Cuvinte cheie: Bucuresti
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3524 zile, 05 Aug. 2014

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .