poze feminitatea sacra reconectarea cu puterea feminina

Feminitatea sacra: Reconectarea cu puterea feminina

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Iunie 2012 10:00 - Duminică 17 Iunie 2012
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54

Categorii: Conferinte si Seminarii

Feminitatea sacra: Reconectarea cu puterea feminina - curs cu Shashi Solluna

In interiorul fiecarei femei se afla o zeita. Zeita care traieste viata din plin, danseaza cu bucurie, isi exprima cu incredere propriul adevar, iubeste cu pasiune si ii inspira pe cei din jur. De multe ori insa, limitarile si conditionarile impuse de parinti si de societate sau experientele negative traite ne fac sa ne ascundem in spatele unor masti si ne impiedica sa ne manifestam intregul potential. De aceea va invitam la o calatorie interioara, pentru a ne intelege mai bine pe noi insine si a invata cum sa aducem la lumina iubirea si frumusetea din inimile noastre.

La acest curs vom folosi vechile practici taoiste, combinate cu elemente de Tantra, dans si meditatie, pentru a ne vindeca ranile si a ne depasi blocajele si conditionarile. Scopul este sa ne reconectam cu energia feminina si sa-i permitem sa curga liber, sa dobandim incredere in puterea noastra, sa renuntam la mastile menite sa ne protejeze pentru a ne dezvalui adevarata frumusete. Astfel vom putea sa ne manifestam din plin creativitatea si vitalitatea si totodata sa cream relatii intense si profunde cu partenerii nostri.

In taoism se spune că sexualitatea feminina este asemenea apei, iar cea masculina este asemenea focului - se trezeste repede si caldura ei poate fi simtita cu usurinta. Pe de altă parte, uneori femeile isi neglijeaza propria energie sexuala, iar aceasta inceteaza sa mai circule, devenind asemenea unei ape care stagneaza. In medicina chineza, chi-ul stagnant este cauza principala a numeroase boli. De aceea este foarte important sa invatam sa lucram cu energia sexuala. De asemenea, taoistii afirma ca suferinta subconstienta este depozitata in organele sexuale. Vindecarea ei presupune sa calatorim in interiorul nostru pentru a gasi acele parti din noi insine pe care le-am respins, pe care am ales sa le ignoram. Vom invata sa intram in legatura cu organele noastre sexuale si sa le vindecam, sa ne depasim conditionarile, sa conectam energia sexuala cu energia inimii, sa transformam energia sexuala astfel incat s-o putem folosi pentru vindecare si dezvoltare.

Cursul va fi sustinut de Shashi Solluna, instructor in sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia si sanyassin Osho. Shashi tine cursuri de qigong, respiratie, nutritie, practici sexuale si vindecare. In prezent conduce statiunea The Sanctuary din sudul Thailandei (www.thesanctuarythailand.com). Mai multe detalii despre Shashi gasiti la adresa taospiral.com.

Data: sambata si duminica 16 – 17 iunie, orele 10 – 18
Cost: 400 RON; pentru studente si pensionare: 350 RON
Locatie: Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54 (intre Calea Dorobanti si Piata Victoriei, aproape de Perla, langa Metropolis - Mega Image)

Inscrieri:

Andreea Lutic: 0724 275 957; andreea_lutic@yahoo.com

Eugenia Ion: 0723 530 431; jeny1959@yahoo.com

Mai multe detalii: http://taospiral.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1149
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

andreea lutic

Adaugat in urma cu 4343 zile, 04 Iun. 2012

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .