poze exploreaza universuri culturale si dezvoltarea personala program

Exploreaza universuri culturale si dezvoltarea personala. Program

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2015 19:00 - Miercuri 2 Septembrie 2015
Str. Popa Soare nr.40, etaj 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 8/14

In luna Septembrie Fundatia Calea Victoriei te asteapta cu un program divers de cursuri in domenii precum: dezvoltarea personala, artele plastice, istoria, filosofia, stilul vestimentar si moda, actoria, nutritia, designul interior si multe altele.



Dupa o vara plina, ofera-ti ragazul de a te gandi la tine si la activitatile pe care ti-ai dorit intotdeauna sa le faci sau domeniile in care ai vrea sa evoluezi. Investeste in tine si exploreaza aptitudinile pe care stiai sau nu ca le detii. Cu totii suntem personalitati complexe, trebuie doar sa avem rabdarea si curajul de a ne descoperi.

FILOSOFIA STOICA: Despre libertate, fericire si virtute, cu Mario Barangea, din 8 Septembrie - Cursul este o introducere in gandirea stoicilor, acesti filosofi pentru care virtutea, libertatea si fericirea sunt esentiale pentru auto-cunoastere. Stoicismul este o filosofie a cunoasterii de sine, a impacarii cu lumea, cu intreg universul, in fond. Prin ideile stoicilor vei descoperi intelepciunea practica, ce inseamna curajul, dreptatea si cumpatarea.

Atelier de EXPRESIVITATE CORPORALA prin teatru de improvizatie, cu Alexandru Pribeagu, din 10 Septembrie – Limbajul corporal este unul universal, dar pentru a-ti stapani corpul si imaginea pe care o transmiti trebuie sa-l antrenezi si sa il conectezi cu gandirea ta. Odata ce ai invatat sa controlezi mesajele si emotiile pe care le transmite corpul tau, vei putea fi mai sigur pe tine si te vei putea exprima liber in orice situatie.

BUNELE MANIERE in secolul al XXI-lea. Sfaturi practice si aspecte controversate, cu Monica Neatu, din 16 Septembrie – Atelierul iti ofera cunostinte indispensabile pentru a te misca cu lejeritate in societate si a fi sigur ca procedezi corect, din punct de vedere al etichetei, in orice situatie. Poti afla informatii pretioase si poti primi raspunsuri la intrebarile tale de la istoricul Monica Neatu, condimentate cu anecdote si intamplari adevarate din istoria bunelor maniere.

Atelier de NUTRITIE: „Suntem ceea ce mancam”, cu Maria Plesea, din 17 Septembrie – Daca vrei sa mananci sanatos dar nu stii de unde sa incepi, acest atelier poate fi extrem de util. Tinand cont de rutina ta zilnica si de nevoile pe care le ai, iti poti stabili o dieta echilibrata si sanatoasa care sa-ti permita sa-ti utilizezi la maxim energia si vitalitatea. Afla cum sa faci alegeri corecte legate de hrana, cum sa-ti stimulezi metabolismul si cum sa folosesti corect alimentele in detoxifiere.

Atelier de desen si ILUSTRATIE DE CARTE, cu Ioana Mladin, din 22 Septembrie – Totul porneste de la o poveste. Dupa ce vei schita personajele si actiunea, le vei „imbraca” in forme si culori, dandu-le viata. La finalul celor cinci intalniri vei avea finalizata o ilustratie plecand de la povestea ta. Te vei familiariza cu diferite tehnici de ilustratie: acuarela, tusul, colajul si creioanele colorate. Vei sti sa desenezi un personaj in mai multe ipostaze, sa asortezi culorile si sa aplici trucuri vizuale.



Programul complet al cursurilor lunii septembrie pe www.victoriei.ro

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro


Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii umaniste si culturale pentru tineri si adulti. Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, nonconformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere – fara restrictii, examene sau catedra. Activitatea fundatiei a inceput in ianuarie 2008, avandu-l ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara.

Mai multe detalii pe www.victoriei.ro
Urmareste contul de You Tube al fundatiei




Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/

Pret bilet: 200 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 758

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 3161 zile, 24 Aug. 2015

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .