poze eveniment caritabil relatiile si compatibilitatile cu alexandra

Eveniment caritabil. Relatiile si compatibilitatile cu Alexandra

Bucuresti , Bucuresti. Luni 28 Februarie 2022 18:30 - Luni 28 Februarie 2022
Zoom online workshop

Categorii: Conferinte si Seminarii

https://alexaevent.ro/evenimente/eveniment-caritabil-relatiile-si-compatibilitatile-cu-alexandra-mihartescu/

Eveniment caritabil. Relațiile și compatibilitățile cu Alexandra Mihărtescu

Când ne întâlnim?
28 Februarie 2022
18.30-21.00
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

Continuăm și în 2022 Proiectul #impreunaajutamimpreunanedezvoltam! Ne-am propus ca implicarea noastră să fie pe termen lung, iar pentru atingerea acestui obiectiv este necesară implicarea fiecăruia – a voastră și a noastră! Mulțumim tuturor celor care în 2021 au ales să doneze – alături de voi am reusit să strângem peste 40.000 euro!

În luna februarie te aștept să discutăm despre relații – atât din perspectivă numerologică cât și din perspectivă sufleteasca, a trăirilor de zi cu zi. NU necesită să ai cunoștințe de numerologie pentru a participa la acest atelier! Singurul lucru necesar este să îți dorești să te dezvolți :).

Pe scurt vom discuta despre:

ce sunt relațiile – aici ne referim la orice tip de relație – cuplu, părinte-copil, colegi, etc.
cum ne putem îmbunătăți relațiile
cum ne înțelegem pe noi înșine și pe cei de lângă noi
vă provoc să veniți cu întrebări pe această tematică și să găsim răspunsuri împreună! Să conștientizăm, să creștem, să evoluam – puterea relațiilor
Pe cine ajutăm luna aceasta?

” Activitatea desfășurată de ASOCIAȚIA CARE4ALL VATRA are în vedere bunăstarea câinilor din adăpostul public Vatra Dornei, a animalelor hoinare și a celor cu stăpâni fără posibilități materiale.

Întrucât foarte mulți deținători de câini și pisici, în special din mediul rural, nu își permit financiar sterilizarea animalului din gospodărie, venim în sprijinul lor pentru a împiedica înmulțirea câinilor, și implicit abandonarea acestora pe domeniul public . Împreună cu organizația olandeză CARE4SHELTER care s-a implicat în aceste acțiuni de sterilizare gratuită , în cursul anului 2021 am sterilizat gratuit un număr total de 716 câini și pisici, în proporție de 80% femele. Este singura soluție viabilă pentru reducerea numărului de câini și pisici de pe străzi.

În ceea ce privește condițiile din adăpostul public, din păcate acesta este neautorizat. Pentru a fi autorizat ar necesita demolat și reconstruit. Întrucât realizarea unui adăpost în condițiile legiii prevede o mulțime de modificări ce nu vor fi realizate prea curând de către autoritățile locale , împreună cu organizația olandeză CARE4SHELTER am adus îmbunătățiri din compasiune și iubire față de cățeii închiși acolo, prin construirea de padocuri mai mari, un container medical cu încălzire și apa curentă, precum și o casuță separată de celelate padocuri pentru mame cu pui. Pentru sănătatea câinilor efectuam periodic deparazitările interne , externe , vitamine, suplimente, hrană specială pentru pui și căței bătrâni. Pentru cei bătuți , loviți de mașini, care necesita intervenții chirurgicale, facem sute de km cu ei, în mașina personală, spre clinici din Suceava, Iași, București.

Concomitent cu toate celelalte actiuni desfășurăm acțiuni de promovare a tuturor câinilor pentr adopție – anul trecut au fost aproximativ 100 de adoptii ( de la pui până la câini bătrâni, cu handicap sau chiar neadoptabili).

Intenția și dorința noastră foarte mare este să construim un sanctuar, UN ACASĂ, dar NU adăpost, un loc în care cățeii neadoptabili să-și trăiască toata viața fericiți, fără frica de a fi eutanasiați, cu spațiu suficient, cei adoptabili să fie promovați mai ușor, să avem spații pentru pisici, să putem socializa permanent cu aceste animăluțe, să le învățăm că oamenii pot fi și buni !

Noi aceștia suntem și cu drag primim orice ajutor, sprijin din partea celor ce doresc să se implice. Mulțumim cu recunoștință pentru fiecare implicare – cu ajutorul vostru putem face o diferență pentru aceste suflete.”

Gatej Mirela reprezentant

Detalii tehnice!

Odată realizată plata, veți primi pașii pentru a putea participa la seminar.
IMPORTANT! Accesul la seminar se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți. Condiții minime pentru a participa:
• conexiune internet bună și foarte bună
• preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
• camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.

Program
18.30-21.00

Donație minimă
100 lei! Rugăm să achiziționați evenimentul în pagină și să faceți plata STRICT către conturile Asociației! NU faceți plata către noi – ne dorim transparență dar de asemenea, statutul nostru (AlexaEvent) este de SRL – adică plătitor de taxa, impozite și TVA! Banii necesită să ajungă în asociație unde aceste taxe nu se aplică!

Odată finalizată achiziția, veți primi pe mail detaliile de plată! După realizarea plății vă rugăm să ne trimiteți dovada pe office@alexaevent.ro

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/eveniment-caritabil-relatiile-si-compatibilitatile-cu-alexandra-mihartescu/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 525

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 791 zile, 14 Feb. 2022

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .