poze eveniment caritabil problemele copiilor sunt traumele nerezolvate

Eveniment caritabil.Problemele copiilor sunt traumele nerezolvate

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 6 Octombrie 2021 18:00 - Miercuri 6 Octombrie 2021
Online- Platforma Zoom

Categorii: Conferinte si Seminarii

Problemele copiilor sunt traumele nerezolvate ale părinților EVENIMENT CARITABIL Acest atelier se adresează celor ce își doresc să învețe, să se dezvolte, dar în același timp să ajute! Este momentul să ne implicăm! Cum mă înscriu? Achiziționează acest eveniment. Vei primi detaliile de plată ale Asociației EIVA ATENȚIE! Donația minimă pentru participare este 90 lei. Ce ce doresc și își permit, pot dona mai mult. Datele de acces la atelier se vor primi doar în baza dovezii de donație trimisă pe office@alexaevent.ro Cine susține atelierul? Edith Kadar – doctor, trainer, astrolog, OM.

Cum mă înscriu?

Achiziționează acest eveniment. Vei primi detaliile de plată ale Asociației EIVA

ATENȚIE! Donația minimă pentru participare este 90 lei. Ce ce doresc și își permit, pot dona mai mult. Datele de acces la atelier se vor primi doar în baza dovezii de donație trimisă pe office@alexaevent.ro

Cine susține atelierul?

Edith Kadar – doctor, trainer, astrolog, OM.

Când?

6 Octombrie 2021, orele 18.00-21.00

Unde?

Pe platforma zoom – datele de acces le vei primi după înscriere și donație!

Acest eveniment îți oferă ocazia de a arăta că îți pasă de DEZVOLTAREA TA, dar și de oamenii ce au nevoie de noi!

Despre Asociația Eiva și proiectul ce îl susținem prin acest eveniment. Poveste FOTOTECA

Dacă lupta interioară se duce cu armele bunătății, cea exterioară se duce cu armele bunătății și sub flamurile dragostei.

Fototeca este un proiect de suflet, un proiect care vrea să lase o lume mai bună decât am găsit-o. De ce? Pentru că nevoie există și pentru că mereu se poate. Se poate și mai mult și mai bine.

Fototeca Arad este o întreprindere socială care luptă împotriva abandonului școlar și sprijină familiile monoparentale.

Întreprinderile sociale sunt persoane juridice de drept privat care dovedesc că respectă, conform
actelor legale de înfiinţare şi organizare, cumulativ, definiţia şi principiile economiei sociale
prevăzute în lege.
Definiția economiei sociale: economia socială reprezintă ansamblul activităţilor organizate independent de sectorul public, al căror scop este să servească interesul general, interesele unei
colectivităţi şi/sau interesele personale nepatrimoniale, prin creşterea gradului de ocupare a persoanelor aparţinând grupului vulnerabil şi/sau producerea şi furnizarea de bunuri, prestarea de servicii şi/sau execuţia de lucrări. Pe înțelesul tuturor în cazul FOTOTECA Arad, se pun la dispoziție servicii foto-video, cursuri de ințiere în arta fotografică (gratuit pentru elevi/tineri cuprinși ) în proiect, respectiv o cabină foto și oglindă foto care pot fi închiriate pentru diferite evenimete importante (zile de naștere, nunți, botez, festivitate școlară), prețurile de închiriere fiind sume modice, sume care ajută la realizarea efectivă a obiectivelor sociale propuse.

În mediul educativ:

Lupta împotriva abandonului școlar- În prezent în România rata abandonului școlar este mare, pe de o parte inadaptarea elevului la activitatea de învățare realizată în mediul școlar, tulburări comportamentale, situație socio-economică: situația financiară a familiei (lipsa îmbrăcămintei și încălțămintei, condiții de locuit, dezagregarea familiei, lipsa ajutorului la învățătură, lipsa educației familiale).
Pe scurt: ne propunem să identificăm copii/tineri care din cauza condițiilor enumerate să fie sprijiniți să aibă continuitate școlară. Activități de educație sanitară, deprinderi de viață independentă, activități ecologice, activități de dezvoltare personală, în care copiii/tinerii să poată să fie încurajați pentru educație.

În mediul social:

Sprijinirea familiilor monoparentale: Familie monoparentală: –Care are numai un singur părinte, de obicei mama.
Cum ne propunem să îi ajutăm? – prin asistență pentru a beneficia de toate drepturile conform legii (alocație de susținere a familiei, asigurare medical, cantina social, etc.
Timp de calitate în medii de recreere (natură, activități de cunoaștre, plata unor nevoi immediate (facturi, plata unei chirii, ajutor de îmbrăcăminte și cazarmament, consiliere social și consiliere psihologică).

Pentru noi echipa FOTOTECA Arad este important sprijinul în mediul educației și social, deoarece sprijinind copiii/ tinerii/ familiile în depășirea situației de criză deoarce o Românie frumoasă, astăzi este o Românie fără expresiile atât de des întâlnite ”nu am, nu pot, nu are cine să mă ajute”.

Pentru a avea o rată a sărăciei mai mică, pentru a vorbi tot mai rar despre acte de criminalitate ori de infracționalitate, pentru a vorbi despre o implicare civică și politică onestă și integră, pentru a vorbi de oameni competenți profesional și cu valori morale avem nevoie de investiții în special în zonele și grupurile pe care le blabăm pentru ce nu se întâmplă bine. Și da, putem începe cu educația și reducerea disparităților dintre așa zisele comunități școlare bune și cele slabe.

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/eveniment-caritabil-problemele-copiilor-sunt-traumele-nerezolvate-ale-parintilor/

Pret bilet: 90 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 493
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 943 zile, 23 Sep. 2021

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .