poze  diversity work avantaj sau problema

“Diversity @ work”, avantaj sau problema?

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 2 Octombrie 2012 09:00 - Marţi 2 Octombrie 2012
Grand Hotel Continental

Categorii: Conferinte si Seminarii

Marti, 2 octombrie 2012, la Grand Hotel Continental Bucuresti, Medien Conferences si Revista AIDA organizeaza conferinta “Diversity @ work”, eveniment dedicat industriei HR ce aduce in prim-plan capacitatea companiilor de a folosi diversitatea talentului si a abilitaților angajatilor sai.

Diversitatea si gestionarea diversitatii la locul de munca este unul dintre aspectele care influenteaza performanta companiilor actuale. Legislatia reglementeaza si incurajeaza diversitatea in piata muncii promovand valorificarea diversitatii ca avantaj si nu ca o problema. De aceea, dezbaterea acestui subiect va incerca sa clarifice avantajele pe care le aduce atitudinea de incurajare a diversitatii intr-o companie, dar si sa ofere solutii utile in utilizarea acestor avantaje in beneficiul organizatiei.

Evenimentul se adreseaza managerilor generali, generalistilor de HR, consultantilor in resurse umane si specialistilor in diversitate si incluziune. Temele abordate se vor axa pe implicatiile legale ale diversitatii la locul de munca, egalitatea sanselor pentru femei, integrarea generatiilor X, Y si Baby Boomers dar si a persoanelor cu dizabilitati.

“Diversity @ work” face parte din seria de conferinte dedicate industriei de resurse umane „Medien Conferences HR Series”, conferinte care pun accentul pe importanta implicarii Departamentului Resurse Umane in conturarea strategiei si obiectivelor companiei, acesta fiind singurul departament care cunoaste masura in care compania dispune de resursele necesare pentru a implementa strategia in vederea atingerii obiectivelor.


Evenimentul “Diversity @ work” va avea loc pe 2 octombrie 2012, la Grand Hotel Continental Bucuresti.

Evenimentul se bucura de sustinerea: RFI Romania, Wall-Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, 9 a.m., Business Live, Business 24, Ziarul de Business, Business Edu, Business Resource.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro, ), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.ionita@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 40 372 125 239 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Andreea Ionita
Project Executive
Medien Conferences
Phone: + 40 372 125 239
Mobile: + 40 726 153 997
Fax: + 40 212 028 269

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 834

Eveniment postat de organizator

andreea ionita

Adaugat in urma cu 3726 zile, 24 Sep. 2012

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .