poze digital breakfast

Digital Breakfast

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 Iunie 2017 09:00 - Joi 22 Iunie 2017

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 25/25

Digital Breakfast a fost creat ca un spaţiu la îndemâna profesioniştilor unde pot experimenta digitalul într-un mod safe, unde pot găsi suport şi mentoring de la specialişti cu experientă practică în digital, şi unde pot să se întoarcă cand au nevoie să spargă bariere instituţionale legate de digital in propria companie

Digital Experts Hub lansează:
Digital Breakfast reprezintă o serie de evenimente scurte, la care profesioniştii interesaţi sunt invitaţi să participe dacă doresc să fie la curent cu ultimele noutăţi pe subiecte din marketing digital. Intâlnirile lunare, de o jumătate de zi, dimineaţa, au o tematică stabilită pe marginea căreia 3 speakeri vor dezbate alături de participanţi, împărtăşind din experienţa lor. Speakerii sunt specialişti cu experienţă practică în marketing digital.
Primul Digital Breakfast va avea loc pe data de 22 iunie 2017, in sala Şelari, Hotel Cişmigiu, Bucureşti având ca temă ‘Definirea strategiei de comunicare în social media’.
Nu este de contestat faptul că se poate folosi o abordare de tip reacţie ad hoc în comunicarea în social media pentru a beneficia de interacţiune cu audienţa brandului. Însă definirea unei abordări clare sub forma unei strategii de comunicare planificate , vor creşte reach-ul şi interacţiunile cu audienţa ale brandului sau companiei.
A defini o strategie de comunicare în social media pentru companie necesită ca planificarea să răspundă unor serii de întrebări ce pornesc de la necesitatea integrării planului de comunicare în social media în planul general de comunicare al companiei, incluzând definirea, tipurile de conţinut de valoare, şi propagarea lui pe alte platforme online, până la diferitele tactici de comunicare cu clienţii existenţi şi cei potenţiali.

Mai multe detalii: http://digitalexpertshub.com/digital-breakfasts/

Pret bilet: 155 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1037

Eveniment postat de organizator

maria borteanu

Adaugat in urma cu 2509 zile, 12 Iun. 2017

Adaugat de Digital Experts Hub

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .