poze da se poate

DA, SE POATE!

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 1 Noiembrie 2013 19:30 - Vineri 1 Noiembrie 2013
Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16

Categorii: Conferinte si Seminarii

Conferinta inspirationala, cu acces direct la oameni care au reusit sa faca o schimbare notabila in viata lor. O calatorie catre Umanitatea noastra simpla, profunda, autentica.

Vino sa cunosti oameni care nu traiesc doar pentru ei, ci actioneaza cu generozitate si compasiune si vad cum felul in care contribuie la viata altora sporeste si gradul de fericire pe care o simt in viata lor.

Vei putea vedea cum e posibil ca prin pasi mici sa urci un "munte" mare, sa iti implinesti un vis tinut demult in caseta, sa transformi un moment de disperare si rascruce intr-unul de transformare cu sens, pentru o viata mai implinita si plina de semnificatie.


SPEAKER: ANDREI ROSU
Vino la intalnirea cu Andrei Rosu, detinator al recordului mondial pentru "timpul cel mai rapid de alergare a 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente", omologat atat de Cartea Recordurilor cat si de Academia Recordurilor Mondiale.

Andrei are 37 de ani / o sotie / 2 copii / o familie fericita si este manager de proiecte intr-o multinationala / atlet de anduranta – ultra maraton si ultra triatlon / sustinator de proiecte sociale / percutionist amator / vorbitor public / blogger inspirational / detinator de recorduri nationale si mondiale / membru al cluburilor internationale de maraton “7 Continente” si “Grand Slam” / organizator de evenimente sportive.

DACA VREI SA AFLI:
- cum poti transforma rutina in provocare
- cum sa-ti depasesti fricile
- cum sa te mobilizezi sa-ti realizezi un Vis important
- cum sa te mentii motivat
- cum sa iti schimbi viata radical
- cum sa fii un model pentru cei din jur
- care sunt secretele oamenilor de succes.

"Am inceput sa alerg pentru a fi un bun model de viata pentru fiul meu. Acum continui sa fac asta, cu si mai mult entuziasm si convingere, si cu o motvatie suplimentara: dorinta de a ii ajuta pe semenii mei. Donez sange, strang fonduri, voluntariez pentru diverse cauze sociale si ii incurajez pe ceilalti sa se implice in viata comunitatii. Simt ca fac o diferenta pentru cei din jur. Si tu poti face asta, in felul tau, cu resursele pe care le ai acum la indemana, dar poate ca inca nu esti constient de ele." Andrei Rosu
www.andreirosu.org

Vino sa te lasi inspirat si sa afli cum poti sa iti transformi viata - nu ca devii campion, ci ca sa fii un pic mai echilibrat si fericit cu modul in care alegi sa traiesti.

Mai multe detalii: http://seedsforhappiness.ro/evenimente/evenimente-pe-zi/icalrepeat.detail/2013/10/31/4024/-/DA,-SE-POATE!-Intalnire-cu-Maratonistul-ANDREI-ROSU

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 708
claudia

Adaugat in urma cu 3808 zile, 25 Oct. 2013

Adaugat de Damoc

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .