poze curs social media
poze curs social media

Curs Social Media

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Iunie 2014 09:00 - Duminică 29 Iunie 2014
Str Fabrica de chibrituri 34, ap 02

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 4/10

Curs practic de publicitate prin Social Media

In weekendul 28-29 iunie va avea loc in Bucuresti cursul despre promovarea pe retelele de socializare. Care sunt avantajele unei astfel de promovari explica Marius Bujor, specialist SEO & SEO Copywriter:

Rețelele de socializare precum Facebook, Twitter sau Google+ – ca să le enumerăm doar pe cele mai populare – nu mai sunt demult ceva rezervat adolescenților sau unui public restrâns. Au devenit canale foarte importante de comuncare și ca orice canal de comunicare ce începe să fie popular, au ajuns să fie şi mijloace foarte eficiente de promovare comercială. Chiar această afirmaţie în sine, luată separat, ar trebui să fie suficientă ca să devii mai interesat de mediile de socializare, însă există multe alte motive, care nu sunt atât de evidente la prima vedere. Iată mai jos câteva dintre ele:

Brand mai popular

Folosite cum trebuie, paginile de Facebook, Google+ și Twitter te pot face mai popular, iar un brand popular vinde, vinde chiar foarte bine – nu trebuie să ai cine știe ce studii economice ca să știi această realitate. Conținut media de bună calitate (articole, poze, imagini, filme etc.) conceput pe gustul clienților îți va afișa marca pe un număr la care nici nu te-ai fi gâdnit de mare de PC-uri, telefoane sau tablete.

Crearea unei comunităţi

Ca o consecință a popularității, vei constata că se crează o comunitate în jurul brand-ului tău. Ce poate fi mai frumos decât să vezi cum clienți mulțumiți îți recomandă și promovează produsele cu mai multă pasiune decât ai fi făcut-o chiar tu însuți? Și totul pe GRATIS! Nu este ușor să creezi o astfel de comunitate; sunt și provocări, dar, odată depășite, poți deveni o vedetă în domeniul tău, cu o comunitate puternică în spate.

Îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii

Rețelele de socializare au reailzat un lucru foarte improtant – au transformat un mediu de tip monolog, în care cei care vând erau singurii care comunică, într-un DIALOG. Altfel spus, au adus intereacțiune în relația cu clienții; acum putem afla în timp foarte scurt problemele cu care se confruntă clienții și le putem remedia la fel de rapid. Un răspuns prompt, o atitudine corectă și un ajutor real poate salva aproape orice situație.

Mai multe vânzări

Rețelele de socializare oferă și acest beneficiu, fiindcă te ajută să ajungi mult mai ușor și mai rapid la clienți; grație lor comunitatea ta de fani poate afla ce produse noi oferi, ce oferte ai. De asemenea, ai posibilitatea să creezi reclame mult mai ușor, mai rapid, persoanlizate în funcție de categoriile de clienți etc. care îți pot aduce vânzări serioase.

Acestea sunt doar câteva argumente în favoarea utilizării reţelelor de socializare. Dacă vrei să afli mult mai multe strategii, cum să le foloseşti în favoarea ta la adervăratul potenţial, ar fi bine să apelezi la cursul de Reţele de Socializare oferit de către cei de la Rezistenta Online. Așadar, investește în echipa ta de marketing și oferă-le acest curs, spre binele profitului tău.

Va asteptam sa ocupati din timp locul dorit.

DOAR 3 LOCURI RAMASE DISPONIBILE

Mai multe detalii: http://rezistenta-online.blogspot.ro/2014/02/curs-social-media.html

Pret bilet: 450 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 759

Eveniment postat de organizator

anca mangos

Adaugat in urma cu 3601 zile, 11 Iun. 2014

Adaugat de ancamangos

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 76

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .