poze curs de calificare educator specializat online aprilie 2022

Curs de calificare EDUCATOR SPECIALIZAT online Aprilie 2022

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 30 Aprilie 2022 11:00 - Joi 5 Mai 2022
Zoom

Categorii: Conferinte si Seminarii

https://alexaevent.ro/evenimente/curs-de-calificare-educator-specializat-online-aprilie-2022/

Pe data de 30 Aprilie 2022, începem un curs nou, un program complet de calificare pentru profesia de Educator Specializat! Programul complet are durata de 1080 ore (aproximativ 30 de săptămâni).

Persoanele care pot aduce o adeverință că au experiența în lucru cu copii, că își desfasoară sau și-au desfășurat activitatea în unități școlare, sociale sau centre de copii beneficiază, conform legii de înjumătățirea numărului de ore de calificare, așa că ne vom adresa în prima noastra grupă doar celor care au acest tip de experiență și cursul va dura doar 540 ore, respectiv 15 săptămâni (durata completă fiind de 1080 de ore, respectiv, 30 săptămâni).

Acest curs este de Calificare și se adresează profesioniștilor care doresc să obțină experiență în lucrul cu copiii și care doresc să certifice și să dezvolte anumite competente specifice legate de activitățile regăsite în sectorul serviciilor de educație şi de protecţie a copilului.

Educatorul specializat își desfășoară activitatea în centrele de zi pentru copii, centrele de recuperare/reabilitare de copii, furnizori de servicii școlare private tip after-school sau grădinițe/creșe (de stat sau particulare), în școli, în organizații și/sau instituții specializate pentru educația copiilor.

Principalul obiectiv al acestui curs este de a consolida etapele de lucru cu copilul atipic, sau aflat în situații atipice și de a stabili principiile unui plan de intervenție centrat pe nevoile, vulnerabilitățile și personalitatea copilului.

Cursul are o durata de 540 de ore, din care 180 sunt repartizate pentru partea teoretica si 360 de ore sunt alocate activiăților practice. Seminariile teoretice se vor desfasura online și sunt eșalonate în general în zilele de weekend pe o perioada de 15 săptămâni și partea practică va consta în diverse proiecte educaționale și teme de studiu care vor fi elaborate în funcție de disponibilitatea cursanților, pe parcursul programului de studiu, în centre de copii, grădinițe de stat și/sau private, în funcție de locul în care cursantul își desfășoară activitatea profesională.

În activitatea sa, educatorul specializat stimulează menţinerea relaţiei părinte-copil, valorizând rolul părinţilor în creşterea şi îngrijirea copilului lor.
Educatorul specializat desfășoară în principal următoarele activități:

Susținerea dezvoltării limbajului copilului

Crearea contextului cotidian de stabilitate emoțională a copilului

Acordarea îngrijirilor necesare copilului

Realizarea educației specializate a copilului

Susținerea integrării copilului în viața socială

Asigurarea menținerii relațiilor cu familia copilului

Menținerea integrității și siguranței beneficiarilor

Planificarea activităților de îngrijire și educație.

Educatorul specializat își desășoară activitatea în centrele de zi pentru copii, centrele de recuperare/reabilitare de copii, furnizori de servicii școlare private tip after-school sau grădinițe/creșe (de stat sau particulare), în școli, în organizații și/sau instituții specializate pentru educația copiilor.

Principalul obiectiv al acestui curs este de a consolida etapele de lucru cu copilul atipic, sau aflat în situații atipice și de a stabili principiile unui plan de intervenție centrat pe nevoile, vulnerabilitățile și personalitatea copilului.

Cursul are o durata de 540 de ore, din care 180 sunt repartizate pentru partea teoretica și 360 de ore sunt alocate activităților practice. Seminariile teoretice se vor desfășura online și sunt eșalonate în general în zilele de weekend pe o perioadă de 15 săptămâni și partea practica va consta în diverse proiecte educaționale și teme de studiu care vor fi elaborate în funcție de disponibilitatea cursanților, pe parcursul programului de studiu, în centre de copii, grădinițe de stat și/sau private, în funcție de locul în care cursantul își desfășoară activitatea profesională.

De exemplu, pentru cei din Bucuresti, Firma de formare a încheiat un parteneriat de practică cu un Centru pentru Copii situat în cartierul Berceni din București, la cca 5 minute distanță de stația de metrou Dimitrie Leonida.

La finalul cursului vom organiza un examen care constă în două probe: cea teoretică (un test) și o probă practică – un plan de intervenție destinat atingerii obiectivelor educaționale în cazul unui copil atipic.

Dupa ce trimiteti actele va vom trimite informatii suplimentare si link-ul de Zoom pe care vom lucra. Veti primi de asemenea si contract de formare si formular GDPR, pe care le veti completa, semna, scana(fotografia) si trimite pe aceasta adresa de mail.
Recomandare: Va rugam sa salvati pe computer/tableta/telefon aplicatia ZOOM, varianta GRATUITA, pentru a putea intra mai usor la curs.

Pentru înscriere avem nevoie de copii ale următoarelor documente:

Carte de identitate

Certificat de naștere

Certificat de căsătorie (dacă e cazul)

Diploma de studii medii

Puteți trimite aceste acte după realizarea înscrierii în pagină. Detalii suplimentare la 0742483333 sau pe office@alexaevent.ro

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/curs-de-calificare-educator-specializat-online-aprilie-2022/

Pret bilet: 1200 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 326

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 176 zile, 06 Apr. 2022

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
indagra

INDAGRA

Bucuresti, Bucuresti. 26 Oct 2022 - 30 Oct 2022
targul de turism al romaniei

Targul de turism al Romaniei

Bucuresti, Bucuresti. 11 Nov 2022 - 13 Nov 2022
print sign 2022

Print&Sign 2022

Bucuresti, Bucuresti. 4 Oct 2022 - 7 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .