poze curs de branding personal

Curs de Branding personal

Bucuresti , Bucuresti. Joi 6 Ianuarie 2022 19:00 - Joi 20 Ianuarie 2022
str. C. A. Rosetti, nr 47, et. 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cum îţi construieşti brandul personal? Înscrie-te la Cursul online de Branding personal susținut de lectorul Dana Tudose-Tianu, la Fundația Calea Victoriei, și vei învaţă să alegi conştient ce le transmiţi celorlalţi despre valorile şi competenţele tale.

Din 6 ianuarie de la ora 19:00, timp de 3 ateliere online săptămânale, în fiecare seară de joi, vei descoperi cum să rămâi centrat şi concentrat pe propriul rol şi nu pe aşteptările celorlalţi.

Este adevărat că suntem şi percepţia celorlalţi despre noi. Însă, de multe ori, acea percepţie intră în conflict cu cine suntem noi în esenţa noastră. Alteori, oamenii încearcă să-şi construiască branduri personale care vând, şi nu neapărat reflexii autentice ale propriilor lor valori. Lumea Instagram-ului este plină de astfel de branduri care, mai devreme sau mai târziu, creează clivaje puternice de identitate persoanelor care una «arată» şi «spun» că sunt şi alta sunt de fapt.

Cursul de branding personal are trei întâlniri:

1. Află care sunt nevoile psiho-sociale principale care te ghidează în această etapă a vieţii şi care influenţează felul în care iei decizii. Află care este cel mai bun model de luare a deciziilor. Identifică cele mai importante valori ale tale. Această întâlnire este bazată pe concepte din Sociologie, Consiliere Vocaţională şi Dezvoltare personală (Tony Robbins)

2. Înţelege şi reprioritizează rolurile tale sociale, inclusiv în interiorul propriului business. Înţelege ce aşteptări au cei din jur de la tine, în funcţie de rolurile tale sociale. Prin intermediul unui test vocaţional afli care este gradul de compatibilitate a profesiei pe care o practici cu personalitatea ta. Această sesiune este bazată pe concepte din Mediere, Psihologie, Sociologie şi Consiliere Vocaţională.

3. Afli care este stilul personal de comunicare. Vei primi sugestii / unelte pentru îmbunătăţirea comunicării cu cei din jur. Găseşti semnificaţia tiparelor tale de comunicare (conflictuală, non-conflictuală, ofensivă, defensivă etc.) şi a arhetipurilor cu care este nevoie să te înconjori pentru a putea funcţiona bine în echipă. Crearea unui vision board al Brandului personal. Această sesiune este bazată pe concepte din Psihologie, Simbologie, Filosofie, Descoperirea stilului de Leadership (Bill George) şi Consiliere Vocaţională.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou acest curs, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Vă rugăm să ţineţi cont de data şi ora la care au loc întâlnirile, cursurile nu se înregistrează. Cu o zi înainte de data începerii, veți primi un link cu ajutorul căruia veţi accesa cursul pe Zoom.us.

Lector Dana Tudose-Tianu
Dată: 6 ianuarie 2022
Oră: 19:00
Ateliere: 3
Frecvenţă: săptămânal, joi
Durata: o întâlnire are 2h
Tip: Practic
Cost: 240 de lei (pentru 3 ateliere)

foto: unsplash.com

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/curs-de-branding-personal-2/

Pret bilet: 240

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 106

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 36 zile, 14 Dec. 2021

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1050

Alte Evenimente din Bucuresti
curs de pictura in culori acrilice la sediu

Curs de pictură în culori acrilice – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 26 Ianuarie 2022
curs de arte decorative la sediu

Curs de arte decorative – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Joi 27 Ianuarie 2022
diploma profesionala in management

Diploma profesionala in management

Bucuresti, Bucuresti. 29 Ian 2022 - 29 Ian 2022
atelier de pictat saco e la sediu

ATELIER DE PICTAT SACOȘE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 28 Ianuarie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .