poze cum sa construiesti si sa mentii o familie sanatoasa

Cum sa construiesti si sa mentii o Familie Sanatoasa!

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 15 Decembrie 2021 18:30 - Miercuri 15 Decembrie 2021
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Echilibru în viața de famile

Familie este un cuvânt foarte utilizat. Cei mai mulți dintre noi avem o familie, venim dintr-o familie, construim sau destrămam o familie. Uneori este chiar foarte ușor să formăm o familie: o cerere în căsătorie sau o mutare împreună, puțin sex, apar copii și... gata! a apărut o familie.

De aici, însă, până la a face să funcționeze și să reziste o familie, drumul este lung și adesea plin de provocări. Iar dacă mai vrem și să ne simțim bine într-o familie, ei bine, deja lucrurile cer puțină pregătire și un pic de cunoaștere.

Dacă și tu îți dorești să aduci echilibru în viața de famile, atunci vino la webinarul gratuit: “Cum să construiești și să menții o Familie Sănătoasă!”, susținut pe data de 15.12.2021, de către psihologul Diana Miron, de la ora 18:30.

Ce probleme rezolvă seminarul?
Ce aspecte tratează?
Acest webinar își propune să îi conducă pe participanți în lumea psihicului uman, așa încât atunci când se gândesc la familie, la cuplu, la partener, la copii să dețină mai multe informații care să le permită să facă alegeri bune ori să îndrepte alegerile deja făcute. Ne alăturăm unii altora cu destulă ușurință, creăm o bază materială (case, mașini, diverse proprietăți), facem copii și credem adesea că asta este suficient și ne garanteză o poveste frumoasă ce va dura la nesfârșit.

Dar fiecare dintre cei doi indivizi care aleg să fie împreună vine dintr-o poveste de familie, mai bună sau mai puțin bună, cu experiențe luminoase sau mai puțin, iar tot acest bagaj intră în "malaxorul" noii familii fară ca ei să își dea seama. Este nevoie de puțină cunoaștere de sine că să pot să îl cunosc, și înțeleg, și accept - sau nu - pe celalalt. Iar dacă ne gândim că avem sau urmează să facem copii, deja seriozitatea abordării ar trebui să crească sensibil.

Cui i se adresează webinarul?
Cum ar arăta participantul ideal?

Participantul ideal este acea persoană curajoasă, curioasă și dispusă să își asume ideea că ar putea afla despre sine și ceilalți mai mult decât știe acum și mai mult decât credea că ar putea accepta. Este persoana care vrea să construiască o familie sănătoasă, care vrea să participe la vindecarea unei familii și care, în oricare dintre variante, vrea să se înțeleagă pe sine mai bine.

Principalele subiecte pe care le vom aborda în cadrul webinarului sunt:

1.Ce este o familie – definiție, rol, relații;
2.Cunoașterea stilului de atașament propriu și al partenerului;
3.Cunoașterea tipologiei afective;
4.Cunoașterea mecanismelor de apărare la care apelam inconștient în relație;
5.Distorsiunile noastre cognitve cele de toate zilele;
6.Emoțiile fundamentale și cuvintele magice;
7.Asertivitatea.

Prezentare Trainer:
„Mă numesc Diana Miron, am 53 de ani și mă definesc după cum urmează: Dintr-o pasiune de o viață, din dorință de a depăși propria suferință și a răspunde la propriile întrebări, din curiozitatea explorării și din curajul încercării s-a născut mai mult decât o profesie – s-a născut bucuria de a transmite că se poate. Nici măcar un sport nu se învață ușor. Nici acolo nu ești scutit de efort, de rateuri, de necesitatea repetării tenace a celor învățate și de costuri. La fel se întâmplă și în psihologie: ai curaj, te lansezi, lupți, lucrezi, cazi, te ridici, te îndoiești, crești, mai cazi un pic, te ridici mai sus, plângi, te bucuri, te descoperi, te definești, pentru ca, în final, ceea ce rezultă să devină un mod de viață.”

Vă așteptăm!

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/cum-sa-construiesti-si-sa-mentii-o-familie-sanatoasa-187/398

Comenteaza pe Facebook
mihaela

Adaugat in urma cu 872 zile, 29 Nov. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 217

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .