poze construieste creste si scaleaza brandul personal

Construieste, Creste si Scaleaza Brandul Personal

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 2 Februarie 2022 18:30 - Miercuri 2 Februarie 2022
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Cum să-ți construiești un brand personal puternic

Crezi în tine și în visul tău de a-ți crește propriile idei de afaceri? Ți-ai definit profilul viitorului business, ai chiar și ceva mijloace financiare necesare oricărui început? Oportunitățile par să defileze prin viață ta... și totuși, de unde ar trebui să începi? Care ar fi primul pas concret?
Dacă te regăsești în situația de mai sus, atunci webinarul „Construiește, Crește și Scalează Brandul Personal” este pentru tine! Te așteptăm pe data de 02.02.2022, de la ora 18:00, la întâlnirea cu Cristina Norocel - Consultant Marketing, Branding Personal și Coach, să descoperi cum să-ți construiești un brand personal puternic și original. Un brand personal poate deveni unul de succes atunci când este și puternic. Asta înseamnă că tu devii persoana preferată într-o nișă specifică. Toată lumea apelează la tine pentru informații, pentru idei, pentru sfaturi, pentru strategie, pentru conexiuni, pentru prezentări, pentru favoruri, pentru oportunități, pentru locuri de muncă, pentru parteneriate. Însă, dacă modalitatea de a alege să-ți crești brandul personal este schimbul de timp pentru bani, atunci este posibil să îți fi construit un brand personal care să se simtă mai degrabă ca o cușcă decât ca o scenă.
Pentru că există doar atâtea ore pentru care poți factura, atâtea conversații individuale pe care le poți purta față în față... iar viața ta se prăbușește. Mai ales dacă ai și o familie pe care de fapt vrei să o vezi, prieteni pe care îți place să îi ai în preajmă, alte activități, pasiuni și hobby-uri în care îți place să te implici și un angajament de a-ți îngriji corpul și mintea. La un moment dat, va trebui să iei o decizie vitală. Fie crești tarifele la un nivel care îți permite să câștigi suficient pentru a trăi bine în lume, în timp ce lucrezi la un echilibru de ore, fie îți păstrezi tarifele accesibile celor mai mulți, forțându-te să lucrezi o tonă de ore, riscând astfel să fii acuzat de neglijență din partea tuturor persoanelor dragi ție.
Există, desigur, o a treia opțiune... scalează-ți brandul personal independent de timpul de tranzacționare pentru bani.

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/construieste-creste-si-scaleaza-brandul-personal-205/477

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 300
mihaela

Adaugat in urma cu 801 zile, 17 Ian. 2022

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 216

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .