poze constelatii familiale osho pentru vindecare in trecut
poze constelatii familiale osho pentru vindecare in trecut poze constelatii familiale osho pentru vindecare in trecut

Constelatii Familiale Osho - pentru vindecare in trecut -

Bucuresti , Bucuresti. Luni 13 Februarie 2012 18:00 - Marţi 14 Februarie 2012
Locatia va fi anuntata celor interesati...

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 20/30

Este o metoda puternica ce te ajuta sa recunosti dificultatile atat in familia de origine cat si in familia prezenta. Interventii orientate pe solutii aduc intelegere urmate fiind de o adanca relaxare ce permire iubirii sa curga din nou intre membrii sistemului familial. Ca si metoda terapeutica se considera individul ca o parte a unui intreg mai mare mai degraba decat o entitate separata. Fiecare comportament, reactie, sentiment trebuie intelese in contextul acestui grup mai mare.

Acolo in familie unde legi „nespuse” opereaza si ghideaza comportamente de care noi nu suntem constienti ca si indivizi. Suferinta apare pentru unii dintre membrii familiei prin violarea legilor „nespuse”, arhaice ce guverneaza sistemul. Iar acesti membrii dintr-o „iubire oarba” preiau un comportament, reactie din „solidaritate” fata de sistemul mai mare familial.

In timpul acestui seminar se va crea un model viu al familiei, o constelatie. Unii dintre participantii la seminar sunt alesi ca si membrii ai familiei (reprezentanti) de catre persoana cu care se lucreaza. Apoi se observa dinamica dintre ei, si se recreeaza o situatie asemanatoare familiei de origine, cadru in care se exprima emotii unii fata de altii, relatii si dinamici diferite pana cand intr-un final se restabileste Ordinea Sistemului si iubirea poate circula din nou libera.

Ceea ce este important intr-o astfel de sesiune este ca venim in contact cu un anumit adevar despre noi insine si despre legaturile/atasamentele din familie. Aflam ceva care este plin de insemnatate in sistemul din care facem parte si acest aspect in sine este un beneficiu. In general, schimbarea reala se intampla dupa sesiune, cand te surprinzi iesind din modele vechi de comportament, lasand in urma convingeri vechi si idei fixe despre tine insuti, simtindu-te mult mai natural, liber si autentic fata de tine si in relatiile cu ceilalti.

Constelatiile familiale Osho isi are originea in meditatie aducand o profunda acceptare si respect pentru ceea ce este si nu incearcand sa schimbe ceva. Acesta este punctul unde terapia se incheie si incepe meditatia.

Cine poate beneficia de acest seminar?

Cu totii venim dintr-un anumit gen de familie si, chiar daca nu suntem constienti de acest lucru, avem ceva nerezolvat in relatia noastra cu familia. Altfel spus, oricine are o mama si un tata are ceva de castigat din aceasta metoda terapeutica.

Dar nu doar dificultatile in familie pot reprezenta subiecte de lucru intr-o constelatie. Se poate porni de la probleme care, aparent, nu au nimic de a face cu familia. Poate ca nu poti gasi un partener/partenera de viata sau ai dificultati in a continua relatia in care esti acum. Sau poate te complaci intr-un serviciu care nu iti place ori ai dificultati in a-ti castiga existenta. Chiar si o boala despre care crezi ca are origini psihosomatice. Sau poate ca nu este nimic in mod specific, dar simti ca viata ta este goala si lipsita de sens.

Aceste probleme pot conduce la descoperirea unor subiecte nerezolvate din familie. Problemele care ne indeparteaza de la a trai o viata plina de bucurie nu apar pur si simplu, din senin. Simpla intelegere a faptului ca dificultatile personale sunt o parte dintr-o dizarmonie mai mare care ii implica pe toti cei cu care ai crescut si pe cei care au venit inaintea lor, iti permite sa te relaxezi.

Pentru mai multe informatii despre Constelatii Familiare puteti sa vedeti filmuletul de pe you tube: http://www.youtube.com/watch?v=yFqp8mRgdQU&feature=related

Iar aici este un bun exemplu de reprezentare impreuna si cu explicatii:

prima parte: http://www.youtube.com/watch?v=RDPl6HcZNhg&feature=related

partea a 2-a : http://www.youtube.com/watch?v=AJkHrn-MCSs&feature=related

Un site bun cu informatii utile este: http://www.family-constellation.net/

Facilitator:

Dwari este terapeut de 30 de ani. Dupa ce si-a finalizat studiile a lucrat ca profesor timp de 5 ani in Berlin. Aceasta experienta a facut-o sa devina interesata de psihologia dezvoltarii somatice si sisteme familiale.

S-a pregatit timp de 3 ani in Terapia prin Respiratie cu Prof. Ilse Middendorf in Berlin. Urmatoarele cursuri au fost Rebirthing, Primal, Tantra, Constelatii Familiale, Terapie energetica si Somatic Experiencing.

Intalnirea cu Osho in 1977 i-a schimbat focusul in viata si in munca ei inspre meditatie.

Este Co-fondatoarea metodei Osho Diamond Breathe impreuna cu Devapath – http://www.diamondbreath.com

Dwari faciliteaza seminarul Osho - Puterea respiratie, seminarii de vindecare de trecut – Vindecarea radacinilor, Respiratia si Trauma, seminarii de conectare la Sursa vietii – Respiratie naturala, Respiratia si Iubirea de Sine, workshop-uri de terapie primara si munca cu copilul, workshop-uri pentru femei – Arhetipuri feminine, Barbatul Interior, femeia Interioara, si are formari de Constelatii familiale in diverse institute terapeutice internationale.

Munca sa cu oamenii e focusata pe transformarea interioara si vindecare.

Mai multe informatii despre Dwari gasiti pe site-ul ei: http://www.dwari-lifeskills.net

Cand?

Luni: 13 februarie, 17.30-21.30.

SI

Marti: 14 februarie, 17.30-21.30.

Cele doua zile de desfasurare sunt independente si se achita separat. Inscrierea se face incepand cu 17.00. Imbracamintea sa fie comoda, casual.

Unde? Bucuresti., locatia va fi anuntata ulterior

Contributie? 310 ron (70 euro) pentru cei care doresc sa-si faca propria constelatie si 110 (25 euro) pentru cei care sunt observator (putand fi ales membru al familiei in constelatie). Exista un numar limitat de constelatii – 2 sau maxim 3/ seara. Inscrierea se face pe principiul ‘primul venit- primul servit’. Va rog sa va anuntati telefonic si pe mail!

ATENTIE: Din experienta mea ca participant in mai multe Constelatii si din indicatiile facilitatorilor, pentru Observatori sau Reprezentanti, participarea are o valoare foarte mare prin oglindirea care are loc – faptul ca multe din ‘situatiile’ traite de ceillati sunt si ale noastre. Se spune ca ‘ fiecare constelatie este propria constelatie’. De asemenea poti fi si participant in constelatie intr-un mod activ cand esti “ales” ca si reprezentant, membru de familie sau in alt “rol”

Cine organizeaza:
ZORBA BUDDHA – Transformare personala si Meditatie.
-say YES to Life-

Inscrieri si detalii: Lia Bolte, lia.bolte@yahoo.com, 0744 317 480 sau Cristian Veet events@zorbabuddha.ro 0722 519 299

Mai multe detalii: http://www.zorbabuddha.ro/blog/2011/12/constelatia-familiei-cu-dwari-13-14-februarie/

Pret bilet: 110 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1840

Eveniment postat de organizator

lia bolte

Adaugat in urma cu 4495 zile, 13 Ian. 2012

Adaugat de Lia6767

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .