poze congresul regional al martorilor lui iehova

Congresul Regional al Martorilor lui Iehova

Bucuresti , Bucuresti. Luni 28 Iunie 2021 10:00 - Duminică 11 Iulie 2021

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 40000/46000

Vă invităm cu căldură să urmăriți congresul de trei zile al Martorilor lui Iehova. Din cauza pandemiei de COVID-19, congresul de anul acesta va fi prezentat online, pe jw.org. Sesiunile vor fi postate treptat în lunile iulie și august.

În 2021, Martorii lui Iehova țin congrese în 240 de țări și teritorii, în peste 500 de limbi

Pentru al doilea an consecutiv, din respect pentru viață și sănătate, Martorii lui Iehova au anulat peste 6 000 de congrese ce ar fi trebuit să se desfășoare în diverse incinte din 240 de țări și teritorii de pe întregul pământ. Și în 2021, ei își vor ține congresele la fel ca anul trecut, on-line, în peste 500 de limbi.

În 2020, din cauza pandemiei, congresele Martorilor lui Iehova s-au ținut pe tot globul, inclusiv în România, on‑line. A fost pentru prima dată în ultimii peste 30 de ani, când Martorii din București, s-au întrunit virtual, și nu în Sala Polivalentă sau la Romexpo.

Tema congresului regional al Martorilor lui Iehova din acest an este „Puternici datorită credinței!” În România, programul congresului se va putea urmări și în cele patru limbi majore vorbite aici: română, maghiară, rromani și limbajul semnelor românesc. Întrucât riscul îmbolnăvirilor este în continuare ridicat, congresul va putea fi descărcat sau urmărit doar on-line. Se preconizează o asistență de aproximativ 45 000 de persoane în România. Timp de șase weekenduri din lunile iulie și august, publicul larg este invitat să li se alăture Martorilor cu această ocazie istorică.

Suferința emoțională și însingurarea sunt sentimente dureroase pe care pandemia de COVID-19 le-a adâncit în inima tuturor. Din acest motiv, astfel de evenimente îi ajută pe oameni să se simtă mai puțin singuri, fiind alături de semenii lor care le înțeleg cu adevărat durerea sufletească. Domnul Ionuț Moraru, purtătorul de cuvânt al Martorilor lui Iehova din România, a declarat următoarele: „Credința i‑a dat putere comunității noastre să facă față pandemiei. Tot credința ne va uni în continuare, chiar dacă deocamdată doar virtual. Zeci de mii de oameni vor urmări în România un program spiritual cu un mesaj puternic, înălțător”.

Pentru doamna Georgiana Alimănescu, în vârstă de 32 de ani, care locuiește în București, congresul va fi un eveniment deosebit. Ea a spus: „Aștept cu nerăbdare congresul din acest an deoarece, cu siguranță, mă va ajuta să îmi întăresc și mai mult relația de prietenie cu Dumnezeu, și credința mea va deveni mai puternică, «investiții» esențiale pe care le pot face în aceste zile dificile pe care le traversăm”. Soțul doamnei Alimănescu, Dorin, în vârstă de 43 de ani, a adăugat: „Ca în fiecare an, și tema congresului regional din 2021 este foarte oportună. În această perioadă toți avem nevoie de putere spirituală, emoțională și fizică. Însă puterea noastră are la bază credința, iar credința poate fi nelimitată. Sunt convins că principiile biblice dezbătute la congres și exemplele prezentate vor fi o sursă de putere și vor întări credința oricărei persoane care va urmări programul. De asemenea, faptul de a viziona acest program în același timp cu milioane de [oameni] de pe întregul pământ îmi dă un sentiment de unitate și de putere”.

Cei care doresc să vadă programul pot accesa jw.org sau diferite platforme de streaming, precum ROKU TV sau Apple TV. Programul este gratuit și accesibil tuturor. Mai jos sunt prezentate detalii privind datele când programul va fi postat online.

SESIUNEA DATA POSTĂRII PE JW.ORG

Vineri dimineață 28 iunie
Vineri după-amiază 5 iulie
Sâmbătă dimineață 19 iulie
Sâmbătă după-amiază 26 iulie
Duminică dimineață 9 august
Duminică după-amiază 16 august

Mai multe detalii: https://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/congrese/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 874
ionut moraru

Adaugat in urma cu 589 zile, 28 Iun. 2021

Adaugat de PIDORMI

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .