poze conferinta nationala actualitati in oncologia pediatrica la bucuresti

Conferinta Nationala "Actualitati in Oncologia Pediatrica"la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Aprilie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii

In data de 28 aprilie 2012, la Bucuresti, va avea loc, la initiativa Asociatiei P.A.V.E.L, a doua editie a Conferintei Nationale "Actualitati in Oncologia Pediatrica".

Partenerul stiintific al evenimentului este Societatea Romana de Onco-Hematologie Pediatrica. Continuand demersul comun inceput in urma cu un an, manifestarea aduce in centrul atentiei, atat a autoritatilor, specialistilor din domeniul oncologiei, reprezentantilor organizatiilor de pacienti, cat si a liderilor si formatorilor de opinie, situatia copiilor bolnavi de cancer si a familiilor acestora.
In cadrul celei de-a doua editii a Conferintei Nationale "Actualitati in Oncologia Pediatrica", se doreste realizarea unei analize a modului in care strategiile definite la conferinta precedenta, care a avut loc in aprilie 2011, si-au atins scopul, dar, totodata, identificarea modului in care cei prezenti se pot implica activ si responsabil pentru imbunatatirea situatiei copiilor cu cancer.
Asociatia P.A.V.E.L. se implica activ in lupta impotriva cancerului si vine in ajutorul familiilor de copii bolnavi prin numeroase proiecte, programe si campanii. In prezent, Asociatia P.A.V.E.L. pune la dispozitie numarul de telefon 0900.900.082 (apelabil numai din reteaua Romtelecom) pentru a dona 5 euro pentru copiii bolnav de cancer. Desi este o suma mica, 5 euro de la fiecare dintre noi poate salva vietile unor copii, acordand acestora sansa la un tratament adecvat si la bune ingrijiri medicale.
Asociatia P.A.V.E.L. este singura organizatie de parinti cu copii bolnavi de cancer din Romania. Scopul Asociatiei P.A.V.E.L. este imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor acestora.

Mai multe detalii: http://www.bucuresteni.ro/evenimente/conferinte/Conferinta_Nationala_Actualitati_in_Oncologi.html

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4406 zile, 27 Mar. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .