poze conferinta microsoft summit 2014 la bucuresti

Conferinta Microsoft Summit 2014 la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 12 Noiembrie 2014 - Joi 13 Noiembrie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii

A doua editie Microsoft Summit va avea loc pe 12-13 noiembrie 2014, la Bucuresti

Experți de talie mondială vor analiza între 12 – 13 noiembrie în București cele mai semnificative tendințe și soluții digitale cu impact în creșterea productivității organizațiilor din România.

UNDE: Willbrook Platinum Business & Convention Center Bucharest

Microsoft organizează în perioada 12-13 noiembrie 2014, în București, cea de-a doua ediție a Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de tehnologie și business de pe piața locală. Experți IT de talie mondială vor analiza cele mai importante tendințe și soluții digitale cu impact în creșterea productivității organizațiilor din România.

Dezvoltatorii și profesioniștii IT ce urmăresc dezvoltarea competențelor pe soluții Microsoft, precum și managerii și antreprenorii aflați în căutarea de noi oportunități de utilizare a tehnologiilor digitale în business sunt încurajați să se înregistreze de astăzi pentru a beneficia de discount-ul de 40%.

Michal Golebiewski, Director de Marketing și Operațiuni, Microsoft România: „Vă invităm la Microsoft Summit 2014! Vom valorifica experiența primei ediții a Microsoft Summit, bine primită în ecosistemul nostru de clienți și parteneri, cu obiectivul de a oferi din nou cel mai important eveniment de tehnologie și business al anului în România. Într-un context definit de mobilitate și cloud, designul Microsoft Summit va fi centrat pe dezvoltarea competențelor IT pentru profesioniștii din industrie și pe impactul tehnologiilor în productivitatea companiilor”.

Peste 40 de experți în programul evenimentului

Don Grantham, Președinte, Microsoft Central & Easter Europe și David Chappell, Principal, Chappell & Associates deschid lista de experți locali și internaționali invitați la această ediție a Microsoft Summit.

Participanții vor avea acces la peste 45 de sesiuni de prezentări, demonstrații și studii de caz axate pe cele mai noi tendințe și impactul lor asupra afacerilor, precum și cele mai noi tehnologii Microsoft adaptate fiecărui tip de business.

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 3483 zile, 14 Sep. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .