poze conferinta internationala femei in afaceri

Conferinta Internationala Femei in Afaceri

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Octombrie 2013 08:30 - Joi 17 Octombrie 2013
Howard Johnson Hotel (Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1)

Categorii: Conferinte si Seminarii

Conferința FEMEI în AFACERI, organizată pe 17 octombrie 2013, în BUCUREȘTI, la Howard Johnson Hotel, reunește speakeri români, dar și din Polonia, Elveția, Republica Moldova, Belgia și Grecia. Evenimentul va căuta răspunsuri pentru mediul de business, generând schimbul de idei pentru dezvoltarea domeniului antreprenorial și de afaceri, în contextul social și economic actual.

. În ultimii ani, mediul de business feminin din România, dar și la nivel global, s-a dezvoltat accelerat. Femeile de afaceri au devenit mult mai vizibile și active, au înființat firme, afaceri de familie, sau au devenit competitive în mediul corporate.
În același timp, femeile au devenit interesate de tendințele din business identificate la nivel internațional și vor să afle ce înseamnă leadership în noua economie.
Mai mult, statisticile din România arată că 35% dintre IMM-uri au în conducere femei, iar 11% sunt deținute exclusiv de femei. Dintre afacerile gestionate de femei, 46% sunt din domeniul comerțului, iar 20% în zona de servicii – resurse umane, training, contabilitate, cosmetică și înfrumusețare.
Practic, femeile ocupă un loc din ce în ce mai important în lumea afacerilor, ceea ce demonstrează faptul că obțin excelență în domeniile în care activează. În acest context, organizația FEMEI în AFACERI lansează prima ediție a unei conferințe internaționale anuale care va pune în discuție realitățile mediului de business actual și va căuta soluții pentru femeile care doresc să înceapă o afacere, să o dezvolte, sau pentru cele care își propun să aibă o carieră excepțională.
Printre speakerii internaționali se numără oameni de business din Polonia, Elveția, Republica Moldova, Belgia și Grecia. Cu o evoluție interesantă a carierei, aceștia au lansat afaceri performante, au construit strategii pentru companii multinaționale, au dezvoltat businessuri extinse la nivel mondial:
• Agnieszka Hryniewicz-Bieniek, Country Business Development Manager Google, Polonia;
• Max Igor Muller, Managing Director Helvetansa, Elveția;
• Karin Maquet, Business consultant dedicated to SME s, Winner Equiwoman Award 2012, Belgia;
• Maria Vlachou, CEO & Managing Director Fereikos Gefsis and CEO & Managing Director Fereikos Helix, Grecia;
• Carmina Vicol, CEO Prime Capital, Moldova.

Speakerii români prezenți la conferință sunt următorii: Rucsandra Hurezeanu, Ivatherm; Sonia Năstase, Howard Johnson Hotel; Dora Surugiu, Maastricht School of Management; Aliz Kosza, Business Strategist; Petre Nicolae, CBS România; Camelia Șucu, Class Living, Iconic Wine Food&Design; Ioana Mucenic, pastel; Irina Markovits, Image Matters; Paul Olteanu, The Personal Marketing Agency; Doina Cepalis, Te-Rox Prod; Doina Binig, Siveco România; Sergiu Neguț, Maastricht School of Management Rațiu; Virginia Oțel, Garanti Group.

Conferința FEMEI în AFACERI a fost structurată în patru paneluri, în care vor fi dezbătute teme despre:
• importanța educației și a investițiilor de timp și bani de-a lungul carierei;
• cum vinde un brand personal corelat cu reputația companiei;
• internaționalizarea business-ului;
• finanțarea afacerii: bancă, fond de investiții, business angels.
Evenimentul se adresează femeilor în afaceri din România și din mediul internațional, celor care au putere de decizie în companiile în care activează, antreprenoarelor, celor care vor să înceapă un business și, în egală măsură, celor care sunt interesate de o viață profesională performantă. Conferința oferă modalități de promovare a serviciilor și produselor prin intermediul unor standuri de prezentare și va fi urmată de un Business Trip de două zile și jumătate, prilej excelent de business networking informal și de cunoaștere a unei afaceri deosebite (The Country Hotel, Hărman).
Conferința vine ca o evoluție firească a organizarii, timp de 4 ani, a peste 200 de evenimente de business networking, în cadrul proiectului Meet the WOMAN! și a construirii unei comunități de business feminin. Evenimentul, organizat anual, poziționat la nivel național și internațional, va aduce un suflu nou în piața conferințelor de profil din România.
“Evenimentele Meet the WOMAN! au devenit deja o sursă de inspirație pentru antreprenoarele și femeile în afaceri din România. Începând din acest an, dorim să facem un pas înainte și să lansăm o conferință cu participare internațională. Dorim, prin acest eveniment, să conectăm mediul de business românesc cu cel internațional, să oferim doamnelor din business informații cât mai diferite, astfel încât să aibă la îndemână cele mai bune instrumente pentru performanța afacerilor lor. Punem accent, la fel ca și în cadrul evenimentelor Meet the WOMAN! pe oportunități de business networking, dar, în plus, vom facilita accesul la un flux de informații specializate și de actualitate, și vom căuta împreună soluții pentru afaceri sustenabile.”, a declarat Alice Botnarenco, antreprenoare, fondatoare și președinta organizației FEMEI în AFACERI.

Informații complete despre conferință:
www.conferinte.femei-in-afaceri.ro/

Mai multe detalii: http://conferinte.femei-in-afaceri.ro/

Pret bilet: 50 euro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1000

Eveniment postat de organizator

ruxandra margoi

Adaugat in urma cu 3830 zile, 03 Oct. 2013

Adaugat de Rahis

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .