poze  conferinta efectele insolventelor si falimentelor asupra economiei

Conferinta Efectele insolventelor si falimentelor asupra economiei

Bucuresti , Bucuresti. Joi 27 Septembrie 2012 - Joi 27 Septembrie 2012
Hotel Intercontinental, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Medien Conferences organizeaza joi, 27 septembrie 2012, conferinta “Efectele Insolventelor si falimentelor asupra economiei”, la Hotel InterContinental Bucuresti.

Evenimentul iși propune sa analizeze evolutia companiilor romanesti in criza din perspectiva sistemului financiar-bancar, evolutia insolventelor si falimentelor prin prisma practicienilor in insolventa si caselor de avocatura specializate, a firmelor de recuperare de creante, precum si schimbarile necesare pentru cresterea gradului de recuperare a creantelor si insanatosirea firmelor debitoare.

Pentru a dezbate aspectele procedurale si legale dar si perspectivele bancare si statisticile si previziunile firmelor de recuperare de creante, la eveniment vor participa specialisti de top ai companiilor romanesti si internationale, reprezentanti ai bancilor comerciale, reprezentanti ai IFN-urilor, societatilor de colectare a creantelor, institutilor financiare, companiilor specializate in insolventa si reorganizate, fondurilor de private equity, specialisti in probleme juridice, oameni de afaceri, presa economica si financiara.

Printre speakerii confirmati se numara:
Mirela Iovu, Vicepreședinte, CEC Bank
Cristian Nicolae Pârvan, Secretar General, Asociatia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) Andrei Cionca, Avocat asociat, Casa de Insolvență Transilvania
Elena Cosma, Partener, Zamfirescu, Racoți, Predoiu Insolvency

Conferinta “Efectele Insolventelor si falimentelor asupra economiei”, va avea loc la Bucuresti, Hotel InterContinental, pe data de 27 septembrie 2012.

Evenimentul este organizat cu sprijinul : ARB
Parteneri: Casa de insolventa Transilvania, Societatea Civila de avocati Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Zamfirescu Racoti Predoiu

Evenimentul se bucura de sustinerea: RFI Romania, Wall-Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, 9 a.m., Business Live, Business 24, Ziarul de Business, Media IQ, B2B, Promo Afaceri


Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro, ), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.ionita@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 40 372 125 239 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Andreea Ionita
Project Executive
Medien Conferences
Phone: + 40 372 125 239
Mobile: + 40 726 153 997
Fax: + 40 212 028 269

Mai multe detalii: http://www.mhconferences.ro/evenimente/efectele-insolventelor-si-falimentelor-asupra-economiei/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 603

Eveniment postat de organizator

andreea ionita

Adaugat in urma cu 3728 zile, 25 Sep. 2012

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .