poze conferinta de presa proiect club de creativitate

Conferinta de presa Proiect Club de Creativitate

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 30 Mai 2014 09:00 - Vineri 30 Mai 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cu 2 zile inainte de Ziua Copilului ne face placere sa va invitam la Conferinta de presa de inchidere a proiectului CSR Club de Creativitate, proiect educativ pentru elevii de liceu din Bucuresti.

Invitam reprezentanti MEDIA si ai ONG-urilor. Cu aceasta ocazie ii puteti cunoaste pe castigatori, precum si echipa proiectului. Intrarea este gratuita, dar locurile sunt limitate la capacitatea salii. De aceea va rugam sa va rezervati loc completand formularul urmator: https://docs.google.com/forms/d/1f3HqBtAqVx8wvPE8Zql7ihwB69bgzQMEJH9bWgq7Szo/viewform.

Invitam ONG-uri din tara care doresc sa duplice local acest proiect in anul scolar 2014-2015 si cu care dorim sa semnam un parteneriat.

Detalii despre proiect gasiti pe blog. Proiectul s-a desfasurat pe tot parcursul anului scolar 2013-2014 si a cuprins 3 campanii in care elevii de liceu din Bucuresti au fost invitati sa realizeze lucrari. In acest fel s-a dorit sa se stimuleze activitatile creative, care sa-i ajute pe elevi in diferite domenii : antreprenoriat, comunicare si relatii publice, marketing, organizare de evenimente, turism etc, si sa-i motiveze sa invete, sa creeze, sa creada ca-si pot realiza scopurile. In acelasi timp s-au promovat idei si principii pozitive ( sanatate, aprecierea valorilor nationale, atitudine civica).

Sponsori: Agentia de turism Perfect Tour, tipografia KLM PRODUCTION, Hotel Cismigiu, FAN Courier, A-Z Cursuri, Dr Joy raspunde Joi.
Parteneri : Revista Business Woman, Asociatia Atitudini si Alternative , Asociatia Proiecte pentru Tineret, Grupul Bestjobs, Cariere Online, Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti, Echipa Ok, Revista Ok, Reteaua sociala RSC, Voluntar.ro, Asociatia pentru Economia Cunoasterii, Asociatia Femei cu Perspectiva din Romania.

Mai multe detalii: http://www.clubdecreativitate.blogspot.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 974

Eveniment postat de organizator

club de creativitate

Adaugat in urma cu 3640 zile, 02 Mai. 2014

Adaugat de clubdecreativitate

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .