poze compensation benefits conference

Compensation & Benefits Conference

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Noiembrie 2012 09:00 - Vineri 9 Noiembrie 2012
Bucuresti, Grand Hotel Continental

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vineri, 9 noiembrie 2012, Medien Conferences si Revisa AIDA organizeaza conferinta Compensation & Benefits, ce va avea loc la Grand Hotel Continental Bucuresti. Evenimentul isi propune sa ofere solutii pentru motivarea angajatilor la locul de munca.

Conferinta va prezenta studii salariale si va analiza trendurile politicilor de compensatii si beneficii precum si perspecitivele pentru anul 2013. Printre temele care vor fi abordate in cadrul celor doua sesiuni se afla: integrarea programului de compensatii si beneficii in strategia de business, aspecte juridice privind organizarea flexibila a timpului alocat muncii dar si importanta asigurarilor si a abonamentelor medicale in recompensarea angajatilor.
Compensation & Benefits Conference propune o discutie constructiva intre specialistii in compensatii si beneficii, generalistii HR, directorii de resurse umane dar si directorii generali ai companiilor. Dintre acestia, printre cei care vor conduce dezbaterea se numara:
• Ionut Balintoni, Managing Partner, Qualia
• Oana Datki, Director general Consulteam si Partener Mercer
• Iulian Patrascanu, Partener Coordonator, Fine Law – Patrascanu & Associates
• Sergiu Negut, Transformation Partner, Wanted Transformation Consultancy
• Tiberiu Maier, Vicepresedinte , Signal Iduna Asigurari de Viata
• Horatiu Cocheci, Senior Manager – HR Consulting, PwC

Evenimentul face parte din seria de conferinte dedicate industriei de resurse umane „Medien Conferences HR Series”, conferinte care pun accentul pe importanta implicarii departamentului Resurse Umane in conturarea strategiei si obiectivelor companiei, acesta fiind singurul departament care cunoaste masura in care compania dispune de resursele necesare pentru a implementa strategia in vederea atingerii obiectivelor.
Compensation & Benefits Conference va avea loc vineri, 9 noiembrie, la Grand Hotel Continental, Bucuresti.
Partenerul acestui eveniment este Signal Iduna Asigurari de Viata.
Evenimentul se bucura de sustinerea: Romania libera, Academia Catavencu, Revista AIDA, Calendar Evenimente, Ziare.com, 9 a.m., Business Live, Business 24, Ziarul de Business, Business Edu, Business Resource, RFI Romania, Wall-Street.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.
Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.
Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.
Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.ionita@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 40 372 125 239 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Andreea Ionita
Project Executive
Medien Conferences
Phone: + 40 372 125 239
Mobile: + 40 726 153 997
Fax: + 40 212 028 269

Mai multe detalii: http://www.mhconferences.ro/evenimente/compensation-benefits-conference-editia-a-ii-a/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1729
andreea ionita

Adaugat in urma cu 3690 zile, 02 Nov. 2012

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .