poze cele cinci forte ale sufletului si puterea iertarii

Cele cinci forte ale sufletului si puterea iertarii

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Iunie 2014 09:30
"U" Businesss Center, bd. Iancu de Hunedoara nr. 8

Categorii: Conferinte si Seminarii

Curs pentru terapeuti, psihologi si toti cei care vor sa se ajute pe sine si pe ceilalti

"E mult mai usor sa-i vindeci pe altii decat sa te vindeci pe tine.”

“Cei slabi nu pot ierta. Iertarea este atributul celor puternici.” — Gandhi

In calitate de terapeut, psiholog sau vindecator, cu siguranta ca intelegeti in profunzime frazele de mai sus. Probabil ati observat ca in timp ce parcurgeti propriul proces de vindecare si evolutie, capacitatea dvs. de a-i sprijini si indruma pe altii creste in salturi.

Iertarea de sine este drumul magic spre libertate. Cand iertam cu adevarat, ne vindecam sufletul.

Cele cinci forte ale sufletului exista in fiecare fiinta umana. Ele ne deschid o perspectiva mult mai larga asupra trairilor si comportamentelor umane. Fiecare forta a sufletului reprezinta anumite tendinte si reactii obisnuite fata de evenimentele din viata.

Practicantii artelor vindecatoare trebuie sa invete sa perceapa aceste tendinte ale sufletului si sa “jongleze” cu ele , pentru a-si ajuta clientii sa le recunoasca la randul lor. Doar astfel putem sa ne schimbam, sa evoluam si sa ne “vindecam” vechile tipare inconstiente.

Iata un exemplu simplu:
Functia Rinichilor/a Apei din organism este legata direct de puterea vointei. La majoritatea oamenilor, vointa este orientata spre exterior, spre ambitii lumesti si acumularea sau evitarea puterii personale. Stresul si dificultatile cu care ne confruntam iau nastere din folosirea gresita a vointei.
De ce ne epuizeaza acest mod de folosire a vointei, provocand stres si dificultati? Deoarece adesea vointa noastra intampina rezistenta din partea lumii exterioare, lumea se schimba in permanenta si nu putem controla totul, desi ne-am dori.

In acest curs vom explora ce se intampla atunci cand ne dirijam vointa spre interior si cand o focalizam asupra libertatii si a iertarii de sine. Primul pas este focalizarea vointei asupra libertatii. Rinichii dvs. vor incepe sa sa simta hraniti din interior si veti simti in toata fiinta foarte multa liniste, pace, intelepciune si blandete.

Cand avem foarte multa pace interioara, nu mai e nevoie sa ne grabim sau sa fortam lucrurile. Energia noastra este asemenea unui rau linistit care se indreapta spre ocean. Creativitatea se dezvolta si se manifesta fara efort. Daca ne dirijam vointa doar catre lumea exterioara, energia noastra este asemenea unui parau care se grabeste.

Putem sa ne folosim inteligenta rationala, forta Ficatului/a Lemnului, pentru a vedea cum folosirea vointei in lumea exterioara duce numai la epuizare. Asa se intampla in lumea moderna. Asta a vrut Iisus sa spuna prin "La ce-i va folosi omului sa castige lumea intreaga daca sufletul si-l va pierde?” In cadrul cursului vom vedea ce se intampla atunci cand vointa se indreapta spre interior si alegem libertatea si iertarea drept principalele valori dupa care ne calauzim in viata. Lumea are mare nevoie de psihologi si terapeuti care intrupeaza aceste principii.

Fiecare forta a sufletului are o expresie exterioara la nivelul personalitatii noastre care ne epuizeaza forta vitala si ne provoaca suferinta; iar totodata fiecare forta a sufletului este asociata cu o virtute interioara care ne sustine evolutia si ne sporeste capacitatea de a ierta.

Vom invata cum se manifesta in viata fiecaruia dintre noi aceste cinci forte ale sufletului. Nu exista exceptii, deoarece fortele sufletului se afla pretutindeni. Ca practicanti ai artelor vindecatoare, trebuie sa ne acceptam in profunzime pe noi insine, prin iertarea de sine, iertarea familiei si a trecutului ancestral, care constituie aspecte ale sinelui superior.

Vom folosi puterea grupului pentru a merge mai profund decat am fost vreodata. Indrazniti sa veniti alaturi de noi si sa explorati puterea iertarii in viata voastra?

Cursul va fi sustinut de Andrew Fretwell, un expert binecunoscut in domeniul sanatatii. Andrew a lucrat ca terapeut cu mii de persoane si totodata a instruit numerosi profesionisti. Pasiunea lui este sa transmita aceasta intelepciune intr-un mod cat mai simplu, prin metode pe care le rafineaza in permanenta, pentru ca oricine sa poata obtina aceleasi rezultate in ce priveste calitatea vietii. Detalii despre Andrew si despre invataturile sale gasiti pe site-urile andrewfretwell.com, www.oft-touch,com

Acest curs nu este pentru cei slabi; aveti nevoie de mult curaj, de dragoste si de sinceritate fata de voi insiva. Va fi un curs foarte practic; veti invata despre consiliere, ascultare si aptitudini de diagnosticare pe baza celor 30 de experienta ai lui Andrew.

Data: 7 iunie, ora 9:30

Loc: Bucuresti, "U" Business Center, bd. Iancu de Hunedoara nr. 8

Pret: 220 lei

Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), 0724 275 957 (Andreea Lutic)
email: contact@succesulpersonal.ro, andreea_lutic@yahoo.com

Persoanele care vor plati un avans de 50 de lei pana pe data de 2 iunie (inclusiv) vor beneficia de un webinar gratuit cu Andrew Fretwell, luni 2 iunie seara (ora si tema vor fi anuntate in scurt timp).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 720
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3627 zile, 19 Mai. 2014

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .