poze cei 6 dusmani interni ai inteligentei
poze cei 6 dusmani interni ai inteligentei poze cei 6 dusmani interni ai inteligentei

Cei 6 dusmani interni ai inteligentei.

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 4 Februarie 2018 16:00 - Duminică 4 Februarie 2018
Matei Voievod 29, cladirea Energi-co, scara b, birou 224

Categorii: Conferinte si Seminarii

Doi lupi traiesc in fiecare inima umana: un lup rau, si un lup bun.

Vedele descriu sase vicii, care pe langa inteligenta ne distrug si destinul. Pofta trupeasca - distruge familia. Mania - distruge perspectivele si oportunitatile omului in viata. Lacomia - distruge calmul si pacea interioara. Iluzia - distruge perceptia corecta a vieții. Invidia - distruge fericirea. Nebunia - devine o consecinta a destinului format de calitatile descrise anterior.

În cadrul seminarului, vom discuta niste tehnici practice descrise in tratatele Vedice, care ajuta sa depasim asemenea tendinte, si sa dezvoltam un caracter in modul bunatatii. Orice imbunatatire a caracterului pe care o realizezi acum, iti va fi utila pe termen nedefinit. Calitati precum auto-disciplina, compasiunea, stapanirea de sine, toleranta, onestitatea, dau roade in toate domeniile vietii.

Discursul va fi sustinut de Radha Govinda Dasa (nume spiritual primit in timpul initierii). Cu o experienta de peste 25 de ani in practica Bhakti-yoga, de-a lungul anilor, sub indrumarea maestrilor sai spirituali, Radha Govinda Dasa a studiat scripturile Vedice in India, Europa, si a promovat filozofia Vedica in centrele de studii Vedice din Ukraina, Republica Moldova, Israel, Rusia, India si Romania.

In fiecare duminica, centrul de Studii Vedice ISKCON Bucuresti ofera tuturor aspirantilor spirituali posibilitatea de a se aduna pentru o experienta profunda, bogata si vibranta a culturii spirituale antice indiene. Servind mancaruri vegetariene delicioase, participand la Kirtan (muzica meditativa de Mantre) si asistand la discutiile spirituale, musafirii nostri pot experimenta cea mai veche traditie spirituala Vedica din lume.

Programul include intrebari si raspunsuri pe care publicul le-ar putea avea si ofera o oportunitate de a invata despre stilul de viata si cultura adeptilor initiati in succesiunea disciplica Gaudiya Vaisnava, care vorbesc despre filosofia Vedica bazata pe vechile scripturi autentice cum ar fi Bhagavad Gita, Srimad Bhagavatam, Upanisadele si alte manuscrisuri antice.

Si nu in ultimul rand, v-am pregatit un bazar indian, prin care se va duce India acasa achizitionand suveniruri si obiecte artizanale.

CAND: Fiecare duminica ora 16:00.

UNDE: Bucuresti. Str.Matei Voievod 29, cladirea Energi-co, birou 224.

CINE: Oricine poate veni indiferent de credinta, conceptii, statut social sau nationalitate deoarece ne intalnim cu totii in intr-o experienta a iubirii universale.

Intrarea este pe baza de donatie.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0775195417 sau sa trimiteti un mesaj la adresa (iskoncbucuresti@gmail.com ).

Va asteptam cu mare drag!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/188744615213024/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 942

Eveniment postat de organizator

tatiana balan

Adaugat in urma cu 2247 zile, 01 Feb. 2018

Adaugat de ISCKON Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .