poze carisma si magnetism in personal branding
poze carisma si magnetism in personal branding

Carisma si Magnetism in Personal Branding

Bucuresti , Bucuresti. Luni 8 Mai 2017 18:00 - Luni 8 Mai 2017

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 15/30

Puterea Carismei in Personal Branding, Cum sa iti construiesti un Brand Personal Carismatic

Eveniment despre modul in care devii constient de resursele tale si despre maniera in care reusesti sa pui in valoare acel superdiferentiator pentru care audienta ta este dispusa sa te aleaga pe tine in defavoarea concurentei, despre atitudine, valoare si modalitati concrete de construire a unui Brand Personal.

Daca tu nu-ti cunosti valoarea nu te astepta ca altii sa o faca! Nu este slujba clientului tau sa se ocupe de asta si nici activitatea managerului sa te propulseze. Traim intens, suntem mai agitati ca niciodata, ne intalnim pe fuga, schimbam numere de telefon, carti de vizita, ne adaugam pe retele fara sa mai interactionam vreodata cu acea persoana dupa incheierea evenimentului care ne-a adus impreuna.

Oamenii se lupta acum pentru castigarea atentiei. Nu mai este doar o provocare a magazinelor online, deja devine foarte greu sa te mentii in centrul atentiei pe o retea, sau pe mai multe, daca nu ai o activitate constanta si nu te remarci prin atitudine, postari si initiative.

Daca te simti comod in cercul tau stramt si securizant de prieteni virtuali in care interactionezi mereu cu aceleasi persoane de pe aceeasi retea sociala, gandeste-te ca rolul acestor platforme este de a extinde dincolo de limitele pe care ti le-ai putea imagina vizibilitatea, in sensul ca pierzi la un moment dat sirul vizibilitatii prietenilor prietenilor care te cunosc din comentariile preluate si postarile in dreptul carora se interactioneaza.

Cumva, fara ca tu sa iti propui esti mai celebru decat ti-ai putea imagina intr-un mod pe care nu il controlezi pentru ca subiectivitatea te impiedica sa faci asta. Tot ceea ce stii, este ca tu continui sa postezi aspecte legate de personalitatea ta, de care uneori esti constient, iar alteori nu, ca iti transmiti valorile si credintele cu fiecare ocazie cand intri in interactiune cu o persoana din lumea virtuala.

• Ce este Carisma?
• De ce unele persoane sunt nascute pentru a fi de succes si altele nu? Care este secretul acestora?Ce au liderii in comun?
• Este Carisma o abilitate dobandita, sau innascuta?
• Constientizari neasteptate despre acest subiect controversat
• Adevaruri si mituri despre Carisma cu trainerul international Bruno Medicina
• Ce este Branding-ul Personal?
• Cum te ajuta un Brand Personal puternic in viata personala si profesionala
• Ce trebuie sa faci pentru a-ti construi notorietatea si a fi perceput ca expert in domeniul in care activezi
• Afla cum poti sa iti activezi Brandul, pentru a avea o personalitate magnetica cu Eliana Corina Ionita

Intre cele doua subiecte abordate, vom lua o pauza de 10 minute de Coffee Break in care vom interactiona si vom schimba cateva impresii.

Evenimentul se adreseaza profesionistilor de top din diferitele domenii de activitate, micilor antreprenori, managerilor, persoanelor aflate in cautarea unui job, sau care isi doresc schimbarea profesiei si a locului de munca.

BRUNO MEDICINA: a reusit, de-a lungul anilor, sa convinga aproape 5.000 de oameni sa mearga pe carbuni incinsi. Este un vanzator profesionist cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, cu o pregatire solidă în psihologie, muzica, sport si filozofie si cu o gama larga de traininguri.

In search of the inner diamond http://bit.ly/2oM9PSI

ELIANA CORINA IONITA: psiholog, cu experienta in Psihologie Organizationala si HR, competente de PR, Branding si Marketing Online, creatoarea si coordonatoarea Brandului Fluxymedia Promotion.

In prezent se ocupa de conceperea si implementarea strategiilor de Branding Personal in Social Media, pentru profesionistii din diferite domenii de activitate in care este necesara diferentierea si de antreprenori pentru crearea unei bune reputatii in online.

CAND? Luni 08.05.2017, orele 18-21

UNDE? Hotel Cismigiu, Bd. Regina Elisabeta, Nr. 38, 050017, Bucuresti, Romania

Capacitatea salii este de 15 locuri. Reorganizarea acesteia permite accesul unei audiente de maxim 30 de persoane, motiv pentru care va multumesc anticipat daca veti confirma pentru a evita neplacerile legate de organizare. Locurile sunt limitate.

PRET : 75 Ron in ziua evenimentului, 50 Ron daca achiti in avans in contul RO97INGB0000999906395345, Sucursala ING Office Colentina.

Rezerva din timp, locuri limitate.
INFORMATII SUPLIMENTARE la telefonul 0725939503

FORMULAR DE INREGISTRARE http://bit.ly/2q49Bbp

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/639451296248259/

Pret bilet: 75 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 745

Eveniment postat de organizator

eliana corina

Adaugat in urma cu 2549 zile, 03 Mai. 2017

Adaugat de Fluxymedia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .