poze bhagavad gita diferenta dintre corp suflet si suprasuflet
poze bhagavad gita diferenta dintre corp suflet si suprasuflet poze bhagavad gita diferenta dintre corp suflet si suprasuflet poze bhagavad gita diferenta dintre corp suflet si suprasuflet

Bhagavad Gita: Diferenta dintre corp, suflet si Suprasuflet

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 28 Martie 2018 19:00 - Miercuri 28 Martie 2018
Sala Polivalenta, sala P10

Categorii: Conferinte si Seminarii

Programul include intrebari si raspunsuri pe care publicul le-ar putea avea si ofera o oportunitate de a invata despre stilul de viata si cultura adeptilor initiati in succesiunea disciplica Gaudiya Vaisnava

In capitolul 13 din Bhagavad Gita, care se numeste "Ksetra-Ksetrajna Vibhaga yoga - Natura, Cel care se bucura si constiinta", Krishna ii explica lui Arjuna diferenta dintre natura materiala, corp, suflet si Suprasuflet.

Cel care percepe realitatea prin ochii cunoasterii si realizeaza aceasta diferenta dintre corp, suflet si Suprasufletul ce se afla mai presus de ele, obtine eliberarea de aceasta lume materiala.

"Umilinta, lipsa de mandrie, nonviolenta, toleranta, simplitatea, apropierea de un maestru spiritual autentic, curatenia, statornicia, stapanirea de sine, renuntarea la obiectele satisfacerii simturilor, absenta falsului ego, perceperea raului nasterii, mortii, batranetii si bolii, detasarea, eliberarea de legaturile cu copii, sotie, casa si celelalte, mintea echilibrata in orice imprejurare, fie placuta, fie neplacuta, devotiunea constanta si pura fata de Mine, nazuinta de a trai intr-un loc solitar, detasarea de masa generala de oameni, acceptarea importantei realizarii de sine si cercetarea filosofica pentru aflarea Adevarului Absolut - toate acestea Eu le declar a fi cunoastere, iar orice altceva in afara de ele este ignoranta". (Bhagavad Gita 13. 8-12)

Discursul va fi sustinut de Radha Govinda Dasa. Cu o experienta de peste 25 de ani in practica Bhakti-yoga, de-a lungul anilor, sub indrumarea maestrilor sai spirituali, Radha Govinda Dasa a studiat scripturile Vedice in India, Europa, si a promovat filozofia Vedica in centrele de studii Vedice din Ukraina, Republica Moldova, Israel, Rusia, India si Romania.

In fiecare seara de miercuri, Centrul de Studii Vedice ISKCON Bucuresti, ofera tuturor aspirantilor spirituali posibilitatea de a se aduna pentru o experienta profunda, bogata si vibranta a culturii spirituale antice indiene.

Programul include intrebari si raspunsuri pe care publicul le-ar putea avea si ofera o oportunitate de a invata despre stilul de viata si cultura adeptilor initiati in succesiunea disciplica Gaudiya Vaisnava, care vorbesc despre filosofia Vedica bazata pe vechile scripturi autentice cum ar fi Bhagavad Gita, Srimad Bhagavatam, Upanisadele si alte manuscrisuri antice.

Si nu in ultimul rand, v-am pregatit un bazar indian, prin care se va duce India acasa achizitionand suveniruri si obiecte artizanale.

CAND: In fiecare miercuri ora 19:00

UNDE: Bucuresti. Calea Piscului 10. Sala Polivalentă, Sala P10.

CINE: Oricine poate veni indiferent de credinta, conceptii, statut social sau nationalitate deoarece ne intalnim cu totii in intr-o experienta a iubirii universale.

Intrarea este pe baza de donatie.

Va recomandam sa va inregistrati folosind urmatorul formular deoarece locurile sunt limitate: https://goo.gl/forms/aTON8IGlrcpayapi2

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0745083057 / 0775195417 sau sa trimiteti un mesaj la adresa (iskconbucuresti@gmail.com ).

Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/130917967746873/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 799

Eveniment postat de organizator

tatiana balan

Adaugat in urma cu 1900 zile, 27 Mar. 2018

Adaugat de ISCKON Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
concert guns n roses

Concert GUNS N’ ROSES

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 16 Iulie 2023
concert tom jones la bucuresti

Concert Tom Jones la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 18 Iunie 2023
concert depeche mode la bucuresti

Concert Depeche Mode la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 26 Iulie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .