poze bhagavad gita cap 18 concluzie perfectiunea renuntarii
poze bhagavad gita cap 18 concluzie perfectiunea renuntarii poze bhagavad gita cap 18 concluzie perfectiunea renuntarii

Bhagavad Gita. Cap 18. Concluzie - Perfectiunea renuntarii

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 16 Mai 2018 19:00
Sala Polivalenta, Calea Piscului nr. 10

Categorii: Conferinte si Seminarii

In capitolul 18 din Bhagavad Gita, Krishna povesteste despre calitatile celor patru diviziuni ale societatii umane (clasa inelectualilor, clasa administrativa, comerciantii si clasa lucratorilor).

Fiecare individ este lasat de Divinitate sa-si indeplineasca menirea si rolul propriu – svadharma – pe scena lumii. Fiinta umana care-si joaca cat mai bine rolul dat de Divinitate in aceasta incarnare, va fi fericita si va face si pe altii fericiti.

"Este mai bine sa te angajezi in propria ta ocupatie, chiar daca o indeplinesti in mod imperfect, decat sa accepti ocupatia altuia pe care s-o indeplinesti in mod perfect. Indatoririle prescrise conform propriei naturi nu sunt niciodata afectate de reactii pacatoase. Orice efort este invaluit de o anumita greseala, precum focul este invaluit de fum. De aceea o persoana nu trebuie sa renunte la activitatea nascuta din firea sa, chiar daca aceasta activitate este plina de greseala". (Bhagavad Gita 18.47-48)

Discursul va fi sustinut de Radha Govinda Dasa. Cu o experienta de peste 25 de ani in practica Bhakti-yoga, de-a lungul anilor, sub indrumarea maestrilor sai spirituali, Radha Govinda Dasa a studiat scripturile Vedice in India, Europa, si a promovat filozofia Vedica in centrele de studii Vedice din Ukraina, Republica Moldova, Israel, Rusia, India si Romania.

In fiecare seara de miercuri, Centrul de Studii Vedice ISKCON Bucuresti, ofera tuturor aspirantilor spirituali posibilitatea de a se aduna pentru o experienta profunda, bogata si vibranta a culturii spirituale antice indiene.

Programul include intrebari si raspunsuri pe care publicul le-ar putea avea si ofera o oportunitate de a invata despre stilul de viata si cultura adeptilor initiati in succesiunea disciplica Gaudiya Vaisnava, care vorbesc despre filosofia Vedica bazata pe vechile scripturi autentice cum ar fi Bhagavad Gita, Srimad Bhagavatam, Upanisadele si alte manuscrisuri antice.

Si nu in ultimul rand, v-am pregatit un bazar indian, prin care se va duce India acasa achizitionand suveniruri si obiecte artizanale.

CAND: In fiecare miercuri ora 19:00

UNDE: Bucuresti. Calea Piscului 10. Sala Polivalentă, Sala P10.

CINE: Oricine poate veni indiferent de credinta, conceptii, statut social sau nationalitate deoarece ne intalnim cu totii in intr-o experienta a iubirii universale.

Intrarea este pe baza de donatie.

Va recomandam sa va inregistrati folosind urmatorul formular deoarece locurile sunt limitate: https://goo.gl/forms/dbn8i4DACbMFV1ME3

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0745083057 / 0775195417 sau sa trimiteti un mesaj la adresa (iskconbucuresti@gmail.com ).

Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/439386203179594/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 626

Eveniment postat de organizator

tatiana balan

Adaugat in urma cu 2167 zile, 15 Mai. 2018

Adaugat de ISCKON Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .