poze  avon in universitati ajunge si in bucuresti print

''AVON in Universitati'' ajunge si in Bucuresti Print

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 10 Noiembrie 2010 - Joi 11 Noiembrie 2010

Categorii: Conferinte si Seminarii

Avon impreuna cu Bizcampus Network organizeaza a doua editie a proiectului "Avon in Universitati", prin care manageri si angajati de top vor sustine seminarii de interes pentru studentii din universitatile din tara.

Saptamana aceasta, pe 10 si 11 noiembrie, Avon isi face simtita prezenta la Universitatea din Bucuresti (maine, 10 noiembrie, la Facultatea de Drept).

Temele abordate in aceasta editie sunt: Corporate Social Responsibility, Direct Selling, Leadership, Branding, Online Strategies, Personal Branding, Marketing for Women si Antrepreneurship iar orasele vizate sunt Cluj, Bucuresti, Iasi, Constanta, Brasov, Timisoara, Galati si Ploiesti.

Proiectul isi propune sa aduca o componenta practica in dezvoltarea tinerilor studenti, viitori profesionisti din Romania, prin organizarea unor cursuri deschise cu studii de caz din Avon (de la campania impotriva cancerului la san la blogul Avon premiat la Roblogfest ca cel mai bun blog de companie si la cum a ajuns Avon Romania un model de business la nivel mondial). Anul trecut au participat in proiect peste 2000 de studenti.
"Dorim sa aducem mai aproape mediul de afaceri fata de universitati, astfel incat studentii sa aiba cel mai mult de castigat. La sesiunile de anul trecut am fost placut surprinsa vazand ca am ca parteneri de dialog studenti dintr-o generatie curioasa si curajoasa, studenti care stiu sa puna intrebari (chiar si incomode) si care nu stau in banca lor, lucru care nu poate decat sa ma bucure", a declarat Raluca Kisescu, Senior Marketing Manager Avon.

Mai multe detalii: http://www.comunicatemedia.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 854
popadriana

Adaugat in urma cu 4910 zile, 09 Nov. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .