poze auditul procedurii de recrutare abordare practica

Auditul procedurii de Recrutare - abordare practica

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 22 Septembrie 2021 18:30 - Miercuri 22 Septembrie 2021
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Implicatii audit HR

Activitatea departamentului de Resurse Umane are implicații legale, financiare și de business pentru orice organizație.De aceea membrii echipei de Resurse Umane trebuie să se asigure de integritatea și acuratețea datelor precum și a proceselor folosite. Diferitele tipuri de audit care se pot organiza în acest departament sprijină organizația în evidențierea eventualelor probleme și provocări care trebuie adresate.

De la auditarea organigramei la conformarea legislației GDPR dar și a proceselor de recrutare sau evaluarea performanței putem descoperi puncte vulnerabile care riscă, într-un grad mai mare sau mai mic, să pericliteze activitatea și performanța organizației. Obiectivele auditului, indiferent daca este condus extern sau intern, sunt evidențierea neconformităților existente în cadrul proceselor conduse de departamentul de resurse umane și crearea unui plan de acțiuni care are menirea de a le elimina.

Pregătirea personalului din departamentul de Resurse Umane pentru a conduce un audit este esențială în obținerea unor rezultate de calitate. În cazul unui auditor extern, va exista un omolog în cadrul departamentului cu care se vor discuta neconformitățile și gradul lor de gravitate. Planul de acțiuni va fi de asemenea un mix între sugestiile auditorului și ale responsabilul de audit din cadrul departamentului.

Cui i se adresează webinarul ?

Persoanelor care lucrează în departamentul de Resurse Umane;
Celor care au în plan organizarea unui audit în cadrul departamentului de Resurse Umane;
Celor care se pregătesc să preia un nou rol în cadrul departamentului de Resurse Umane și doresc să afle statusul proceselor și documentelor de care sunt responsabili;
Celor care sunt în situația unei schimbări organizaționale pentru a înțelege impactul acesteia în cadrul proceselor de resurse umane.
Descrierea detaliată a temei:
În acest webinar vom discuta despre funcțiunile și procesele din cadrul departamentului de Resurse Umane. Trainerul va explica diferitele tipuri de audit și când se organizează. În cadrul trainingului veți avea ocazia să aflați și practicați auditului procedurii de recrutare din perspectiva auditorului.

Acest webinar îți va permite să:

Pregătești un audit; Ințelegi cum descoperi neconformitățile unui proces;
Clasifici neconformitățile identificate;
Construiești un plan de remediere a neconformităților identificate;
Urmărești remedierea neconformităților.
Cu ce vei pleca acasă?

Cu înțelegerea importanței procesului de audit pentru performanța unei organizații;
Cu abilitatea de a audita procese din cadrul departamentului de resurse umane;
Cu capacitatea de a identifica vulnerabilitățile în cadrul procedurii de recrutare;
Cu abilitatea de a construi și implementa un plan de acțiuni în urma auditului procedurii de recrutare.
Detalii trainer – Adriana Radu

Adriana este antreprenoare și deține o companie care oferă coaching, training și consultanță ce se adresează managerilor,leaderilor și antreprenorilor. Ea îi sprijină să înlăture barierele care îi împiedică să fie eficienți, să își dezvolte echipele, cariera, să trăiască o viață aliniată cu aspirațiile personale.

Proiectele de consultanță abordează organizații care implementează diverse schimbări iar Adriana intervine în revizuirea proceselor aduse de schimbare. Adriana pune la dispoziția clienților cinsprezece ani de experiență în conducerea echipelor de resurse umane a mai multor companii multinaționale. În ultimii șase ani ea a făcut tranziția către antreprenoriat și este dedicată dezvoltării leaderilor în special în această perioadă disruptivă.

O puteți urmări pe blogul său adrianaradu.ro și pagina de facebook https://www.facebook.com/adrianaraducoach. A urmat școala de coaching Noble Manhattan și are la activ peste 1000 de ore de coaching.

De asemenea este inițiatoarea proiectului }Trăiește viața pe care ți-o dorești~ în cadrul căruia a creat și prezentat traininguri de dezvoltare personală. A predat timp de doi ani la ASE, la catedra de resurse umane a Facultății de Administrație și Management Public, Managementul Proiectelor de Resurse Umane și Auditul Resurselor Umane. Este implicată ca membru fondator și coach voluntar în Asociația pentru Valori în Educație, organizație non-profit a oamenilor de afaceri din România, care își propune să aducă sistemul de învățământ din România printre primele zece din Europa până în 2033.

Vă așteptăm!

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/auditul-procedurii-de-recrutare-abordare-practica-164/316

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 376
mihaela

Adaugat in urma cu 933 zile, 07 Sep. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 216

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .