poze atelier de vorbire in public

Atelier de vorbire in public

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 1 Martie 2011 18:30
Str. Caimatei Nr. 20

Categorii: Conferinte si Seminarii

Workshopul de dezvoltare a insusirilor de bun orator ofera participantilor exersarea formelor de discurs, in formatele celebre de dezbatere publica.

De fiecare data cand ne aflam in fata unui public, discursul nostru capata expresie verbala, gestuala si emotionala. Educarea acestor canale de emisie a argumentelor defineste stilul fiecarui orator.

Workshopul de dezvoltare a insusirilor de bun orator ofera participantilor exersarea formelor de discurs, in formatele celebre de dezbatere publica. Obisnuieste cursantii sa se mentina permanent in contact cu cele mai recente informatii din sfera economica-sociala-politica si le ofera posibilitatea de a-si exersa ascultarea activa si gandirea critica, ce mijlocesc perfect rezolvarea exhaustiva a problemelor ivite in aceste medii de modulare a existentei.

Pe parcursul sesiunilor de retorica, urmarim evolutia persuasiunii prin selectarea termenilor cheie, cat si gestionarea factorilor emotionali in dorinta de a defini stilul personal al oratorului in exercitiu. Structura sistemului de argumentare vizeaza valoarea logica a dovezilor prezentate, cat si spiritul analitic al oratorului.

Exercitiile practice va vor pune in ipostaza de a descoperi mecanismele gestionarii resurselor individuale folosite in timpul sustinerii discursului. Lucrul in echipa va oferi sprijinul si provocarea de care aveti nevoie pentru a putea controla nivelul de stres.

Cum raspund in timpul unei dezbateri ?

Fiind prezent si informat in timp real !

Temele atelierelor :

1. Definirea scopului – exercitiul documentarii, al analizei SWAT si al identificarii conceptului promovat.

2. Intentia, motorul prin care imi ating scopul – identificarea scopurilor, exersarea atentiei, concentrarea asupra mecanismelor de implementare in domeniul ales, dorinta de a indeplini acest scop pe care mi l-am ales. Insusirea personala a scopului propus de seful meu .

3. Increderea in sine – dobandirea optimismului, a respiratiei optime, echilibrul vocii in timpul enuntului – stabilirea relaxata a coloanei de aer; eliminarea tensiunilor musculare; acceptarea propriei persoane “nu pot sa plac tuturor”; toleranta fata de opiniile adverse ; increderea si munca in echipa ; ascultarea activa, gandirea critica si exprimarea concisa ;

4. Scheme de discurs si Tipuri de Dezbateri – exersam pe formatele Karl Popper, Lincoln – Douglas, Policy, Impromptu, discursuri tip pledoarie, deliberativ si epidictic. Formularea planurilor de dezbatere. Argumentarea piramidala a scopului / conceptului ales.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 620
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 4816 zile, 22 Feb. 2011

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .