poze atelier de impaslit planete eveniment marca work at home moms

Atelier de împâslit planete – eveniment marca Work at Home Moms

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 28 Mai 2017 12:00 - Duminică 28 Mai 2017
Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 - 24, corp D2, etaj 4, în incinta Grand Pier Business Center.

Categorii: Conferinte si Seminarii

Atelier de împâslit planete – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/), alături de Crina Manolescu de la Oaia Primordială invită mamele din București pe 28 mai la o nouă întâlnire în cadrul căreia pot deprinde sau exersa tehnica împâslirii – atelierul de împâslit planete - "Universul meu pufos". Atelierul se va desfășura între 12:00 – 14:00 la locul de joacă educativă Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 - 24, corp D2, etaj 4, în incinta Grand Pier Business Center.
Costul atelierului este de 50 lei și include toate materialele și instrumentele folosite, iar fiecare participant își va lua sistemul solar acasă. Separat, se pot achiziționa și kituri de lucru pregătite de Crina Manolescu.
Înscrierile se fac la contact@wahm.ro . Pot participa și copiii, astfel: copiii peste 8 ani pot veni neînsoțiți, cei sub 8 ani pot participa însoțiți de un adult, de asemenea, se poate lucra în tandem părinte-copil.
Despre Crina Manolescu:
Ca orice mare pasiune, Oaia primordială s-a născut dintr-o joacă. Exact ca în Micul prinț, doar că în loc să fie desenată, oaia a apărut în urma unei împunsături de ac în lâna moale, pufoasă, jucăușă. De atunci, Crina Manolescu inventează fel de fel de povești împâslite manual pentru mici, dar și pentru cei mari, fiindcă nimeni nu rezistă în fața unei bucăți de lână cu miros de copilărie.
Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/287222298399602/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 643

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 2515 zile, 10 Mai. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .