poze aiesec academy 1

AIESEC Academy 1

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Aprilie 2013 08:00 - Luni 13 Mai 2013

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 250/350

Prin intermediul AIESEC Bucureşti, aduci prospeţime în cariera ta. Îmbunătăţeşte-ţi portofoliul şi înscrie-te până pe 11 mai pe www.aiesecbucharest.ro pentru un internship plătit într-o companie internaţională, în cele peste 113 ţări în care AIESEC este prezent, în domeniul tău de interes: IT, Engeneering, Marketing , Management şi Education. Accesând programul de Global Internships, acumulezi experienţă pe plan personal şi profesional într-un mediu de afaceri internaţional.

AIESEC Bucureşti
Strada Frumoasă, Nr. 31, Etaj 3, Camera 41, Sector 1, București
Telefon/fax: +40 374 010 390 / fax: +40 740 711 000
Website: www.aiesecbucharest.ro


Fă o schimbare în această primăvară. Dezvoltă-te, cunoaște-te și exploră!
Bucureşti, aprilie 2013


Prin intermediul AIESEC Bucureşti, aduci prospeţime în cariera ta. Îmbunătăţeşte-ţi portofoliul şi înscrie-te până pe 11 mai pe www.aiesecbucharest.ro pentru un internship plătit într-o companie internaţională, în cele peste 113 ţări în care AIESEC este prezent, în domeniul tău de interes: IT, Engeneering, Marketing , Management şi Education. Accesând programul de Global Internships, acumulezi experienţă pe plan personal şi profesional într-un mediu de afaceri internaţional.

Cu un impact puternic asupra carierei tale profesionale, Global Engineering te pune în contact cu procesele industriale de profil, de la telecomunicații și electronică la inginerie mecanică și industrială. Mai mult, dobândești cunoștințe teoretice și practice prin accesul constant la noi tehnologii.

Dezvoltat internațional, Global IT este subprogramul care îți oferă experiență profesională în programare, graphic design, managementul datelor sau dezvoltare web. Prin intermediul acestuia, îți dezvolți abilitățile tehnice și îți implementezi propriile idei într-un mediu internațional, prosper.

Domeniu cuprinzător și complex, Global Marketing îți oferă oportunitatea să lucrezi în multiple domenii conexe, precum PR, publicitate și marketing internațional. Ai ocazia să dezvolți strategii pentru produsele și serviciile companiilor de peste tot în lume și să-ți testezi creativitatea la un alt nivel.

Având la bază un domeniu în plină ascensiune, Global Management este subprogramul care îți lansează provocarea să activezi într-un mediu corporatist și să acumulezi cunoștințe în domeniul businessului, al managementului de proiecte sau chiar hotelier.

Dacă ești atras în mod deosebit de domeniul psihopedagogic, prin intermediul subprogramului de Global Education implementezi metode originale de predare și intri în contact cu sistemul de învățământ internațional. Astfel, dezvolți un mediu propice învățării pentru tineri din diferite colțuri ale lumii.

Acestei experiențe profesionale internaționale i se adaugă șansa de a interacționa cu oameni din diferite medii culturale și să dezvolți o nouă perspectivă asupra domeniului de interes. Experiența va fi cu atât mai intensă cu cât vei participa gratuit la traininguri și seminarii în domeniul care te interesează.

Pentru a intra în unul dintre aceste subprograme, este necesară o experiență de șase luni în domeniul care te interesează, precum și un nivel mediu de cunoștințe al limbii engleze. Stagiile profesionale variază între 3 și 12 luni și vei dispune de un salariu din care îți vei putea asigura cazarea și masa.

Primul pas spre schimbare constă în completarea formularului de înscriere până pe 11 mai pe www.aiesecbucharest.ro.
În cazul în care ești selectat, vei fi chemat la un interviu individual, care va avea loc în perioada 13-15 mai. În funcție de răspunsul primit în urma acestui interviu, vei participa la o perioadă de pregătire care va consta în traninguri de pregătire pentru viitoarea ta experiență. Acestea se vor desfășura în perioada 17-21 mai. Între timp, poți porni în căutare de internshipuri și începe pregătirea pentru momentul plecării, însă nu înainte de interviul final, care va avea loc între 23-25 mai.

Despre AIESEC Bucureşti
AIESEC București este parte a celei mai marii organizații de tineri la nivel internațional, organizație prezentă în peste 113 țări și teritorii, cu o istorie de 643 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale si activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, inițial în București, în prezent în 14 orașe.

Pentru mai multe detalii:
http://www.aiesecbucharest.ro/
https://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page?ref=ts&fref=ts

Persoana de contact:
Georgiana Lupică, PR Global Internships Program
Email: georgiana.lupica@aiesec.ro
Tel: +40752250281

Mai multe detalii: http://www.aiesecbucharest.ro/aiesec-academy/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 911

Eveniment postat de organizator

george

Adaugat in urma cu 3999 zile, 17 Apr. 2013

Adaugat de AIESEC Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .