poze adrev editia a 5 a 1 5 martie

AdRev - Editia a 5-a (1-5 Martie)

Bucuresti , Bucuresti. Luni 1 Martie 2010 17:00
Teatrul Naţional Bucureşti, Galeriile ArtExpo

Categorii: Conferinte si Seminarii

ADVICE Students organizează şi în acest an bine cunoscutele conferinţe pe teme publicitare, destinate studenţilor interesaţi de domeniul comunicării, adunate sub un nou nume: "AdRev".

Aşa cum a obişnuit, în fiecare an ADVICE Students porneşte o revoluţie în lumea advertising-ului, sub forma unor conferinţe cu şi despre publicitate, pentru studenţii pasionaţi de domeniul comunicării. Fiind un eveniment deja cu tradiţie, acesta nu lipseşte nici în acest an din grila de proiecte marca ADVICE. Conform valorilor organizaţiei - simplitate, creativitate, provocare, dezvoltare continuă - evenimentul va suferi o mică schimbare în acest an: informaţie mai multă şi mai concisă în cadrul unor conferinţe mai scurte - doar 45 de minute - toate acestea sub un alt nume: "AdRev".


Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a cinci zile, de pe 1 până pe 5 martie, de la ora 17:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, Galeriile ArtExpo. În fiecare din aceste zile este abordată o nouă temă bine dezbătută de-a lungul a trei conferinţe:

• RETRO & VINTAGE - Această primă zi este destinată publicităţii clasice, în încercarea de a descoperi de ce reclamele cu "iz de vechi" au încă priză la public.
• ECO & SOCIAL - Un subiect de actualitate în zilele noastre, cele mai multe companii încercând să îşi îmbunătăţească imaginea prin numeroase campanii de responsabilitate socială.
• DIGITAL & VIRAL - Un domeniu deloc de neglijat, care câştigă tot mai mult teren în faţa metodelor clasice de promovare.
• PR Campaigns & Cultural Marketing - Pentru că promovarea se poate face şi într-un mod diplomat.
• BAD & SPOOF - Campaniile nereuşite din România şi spoof-urile cele mai cunoscute fac subiectul ultimei zile de conferinţe.

De mai bine de 7 ani, ADVICE Students colorează lumea publicităţii cu proiecte încrezătoare, concepute de studenţi pentru studenţi. Din pasiune pentru idei revoluţionare, ADVICE Students comunică deschis perspectivele sale asupra lumii cu oameni pe măsură.


Pentru informaţii suplimentare: www.adrevolution.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 715
vinsieu

Adaugat in urma cu 5180 zile, 13 Feb. 2010

Adaugat de VinSiEu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 178

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .