poze prietenii mei animalele

Prietenii mei, animalele!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 1 Iunie 2019 11:00 - Sâmbătă 1 Iunie 2019
Sos. Kiseleff nr. 1, Bucuresti, sector 1

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri , Petreceri

Numar min/max participanti: 5/80

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici sâmbătă, 1 iunie, la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni, care va avea loc în Sala Multimedia începând cu ora 11:00.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici sâmbătă, 1 iunie, la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni, care va avea loc în Sala Multimedia începând cu ora 11:00. Temerarii exploratori vor fi însoțiți de Andreea Cătălina Drăghici, cercetător al muzeului, precum și de câțiva invitați surpriză!
Participarea copiilor la ediția specială dedicată Zilei Internaționale a Copilului este gratuită!
Deși oamenii și animalele împart același habitat, nu știm încă prea multe lucruri despre emoțiile sau nevoile prietenilor noștri necuvântători. În multe privințe, animalele ne sunt foarte asemănătoare, iar pentru a înțelege ce simt ele cu adevărat este important să petrecem timp cu ele și să le îngrijim. În prima parte a întâlnirii, Andreea le va vorbi micuților despre prietenia dintre copii și micile vietăți și le va exemplifica acest lucru povestindu-le despre Bindi și Tippi, două fetițe care iubesc animalele și au petrecut mult timp în compania lor.
De mică, Bindi Irwin, fiica naturalistului Steve Irwin, obișnuia să se joace cu șerpii veninoși și să hrănească aligatorii. Mare pasionată de conservarea faunei sălbatice, ea a crescut împrietenindu-se cu elefanții, crocodilii și girafele grădinii zoologice deținute de familia sa.
Tippi Degré, cunoscută în lumea întreagă pentru faptul că și-a petrecut copilăria printre animalele sălbatice din Namibia, a avut câțiva prieteni mai puțin „obișnuiți”: un elefant, un leopard, precum și câțiva pui de lei, girafe, struți și manguste. Tippi Degré spunea, de altfel, că cel mai bun prieten al său, un elefant în vârstă de 32 de ani, este „fratele ei mai mare”.

Andreea le va dezvălui apoi micuților naturaliști faptul că unul dintre puținele centre pentru Reabilitarea Urșilor Orfani din Europa se află chiar în România unde funcționează încă din anul 2004. Micuții vor afla că viitorul acestui „orfelinat” depinde și de implicarea lor. Ei vor descoperi care sunt acțiunile necesare îngrijirii ursuleților orfani, aduși din sălbăticie!

În a doua parte a evenimentului vă propunem o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, la care copiii vor fi pe rând spectatori și protagoniști. Actorii păpușari Ana Crăciun-Lambru, Ana-Maria Cucută, Monalisa Toncu și Victoria Radu au pregătit o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre!

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 80 de locuri.

Parteneri: Pipo și Doxi

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Centruldepresa.ro, HotNews.ro, National Geographic Romania, agendacopiilor.wordpress.com.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Antipa: www.facebook.com/muzeulantipa

Mai multe detalii: https://antipa.ro/product/prietenii-mei-animalele/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 720

Eveniment postat de organizator

muzeul antipa

Adaugat in urma cu 1766 zile, 29 Mai. 2019

Adaugat de florentinap

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 47

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .