poze festivalul primavara spiritului edi ia a doua dedicat zilei sh

Festivalul Primăvara Spiritului – ediția a doua, dedicat Zilei Sh

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 21 Martie 2017 18:00 - Marţi 21 Martie 2017
Muzeul Municipiului București (Palațul Șuțu), Bd. N. Bălcescu, Nr. 2 (Universitate)

Categorii: Conferinte si Seminarii , Inaugurari , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 50/100

Festivalul Primăvara Spiritului va debuta marți, 21 martie 2017, la ora 18:00, la Palațul Șuțu (Muzeul Municipiului București) cu un concert omagial dedicat Maestrului Spiritual Shri Mataji Nirmala Devi.

Din program vor face parte Sonate de D. Scarlatti, Primăvara de Vivaldi, Capricii de Paganini , fascinantele ragasuri indiene, Experimentul Realizării Sinelui și proiecţii de film. Festivalul va mai conține workshopuri și meditații la Biblioteca Metropolitană din București începând cu miercuri, 22 martie 2017, ora 18.00
Interpretează: Cristina Popescu Stănești –pian
Anne Marie Ene – vioară, vioară indiană
Avadhut Kasinashuni – vioară, tabla
Adresa: Muzeul Municipiului București (Palațul Șuțu), Bd. N. Bălcescu, Nr. 2 (Universitate)

Intrarea este liberă.
"Kundalini a fost descrisă cu mii de ani în urmă, însă acum a venit timpul să vedeți cum se manifestă la nivelul maselor de oameni. Şi aceasta este posibil pentru că a venit timpul înfloririi. La început, arborele are doar una sau două flori. Dar când este vremea să înflorească, bobocii se preschimbă în mii de flori. Acum este momentul."
Shri Mataji Nirmala Devi

Începând din anul 1970, Shri Mataji Nirmala Devi a călătorit în întreaga lume pentru a da Realizarea Sinelui tuturor oamenilor, indiferent de naţionalitate, rasă, religie sau condiţie socială. Shri Mataji este prima, unica şi singura personalitate în istoria umanităţii, care a oferit Realizarea Sinelui în masă prin metoda Sahaja Yoga, revelată de Sfinţia Sa. Astfel, timp de 40 de ani, a susţinut nenumărate conferinţe publice, oferite tuturor oamenilor în mod gratuit. De învăţăturile sale au beneficiat sute de mii de oameni de pe tot globul, aceştia obţinând iluminarea fiinţei interioare şi ascensiunea spirituală completă. Căutătorii adevărului şi-au îmbunătăţit, prin practica metodei Sahaja Yoga, starea de sănătate fizică, mentală şi emoţională şi au obţinut echilibrul interior.
Kundalini, energia primordiala de natură maternă, aflată la baza coloanei vertebrale în osul sacru, se trezeşte in mod spontan în timpul experienţei Realizării Sinelui. Shri Mataji a susţinut ca aceasta trezire este un proces viu şi spontan şi un drept înnăscut, care nu poate fi cumpărat. Toate sesiunile de Sahaja Yoga sunt absolut gratuite şi sunt susţinute de voluntari locali din întreaga lume, în peste de 100 de ţări. Shri Mataji şi-a dedicat viaţa umanităţii, a întemeiat organizaţii nonguvernamentale pentru mame sărace şi copii orfani, şcoli internaţionale cu o complexa programă holistică. Totodată, a fondat centre de sănătate şi de cercetare în domeniul sănătăţii, în care se folosesc şi sunt oferite tratamente gratuite prin metoda Sahaja Yoga, precum şi o Academie de Artă care revitalizează si reînsufleţeşte aptitudinile pentru muzică, dans şi artele plastice.
În tot acest timp, Realizarea Sinelui şi practica Sahaja Yoga au transformat pas cu pas vieţile oamenilor la nivel global. În onoarea Sfinţiei Sale şi a muncii sale nobile, dorim sa declaram ziua de 21 Martie, ziua sa de nastere, „ Ziua Internaţionala Shri Mataji Nirmala Devi”:
https://secure.avaaz.org/en/petition/All_Governments_UN_UNESCO_Schools_University_Colleges_To_declare_March_21st_as_Shri_Mataji_Nirmala_Devi_Day/?sqJPjjb
Cu această ocazie, publicul este invitat în data de 21 martie 2016, la un program în care să experimenteze bucuria Realizării Sinelui.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1749163568727561/

Comenteaza pe Facebook
cleo

Adaugat in urma cu 2569 zile, 16 Mar. 2017

Adaugat de depeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .