poze zilele educative 2014 la casa bratianu

Zilele Educative 2014 la Casa Bratianu

Bucuresti , Bucuresti. Luni 31 Martie 2014 - Vineri 4 Aprilie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii , Festivaluri , Alte Evenimente

Zilele Educative vor avea loc in perioada 31 martie-4 aprilie 2014 la Casa Bratianu din capitala

Program

- Gandire laterala
Data si ora: 1 aprilie (marti), ora 10.00
Trainer: Cotiso Hanganu

- DIY Fundrasing - cum ajungi la primul million de euro?
Data si ora: 31 martie 2014 (luni), ora 10.00
Trainer: Cristiana Ionescu – Dreamcatchers Romania

Cristiana Ionescu este unul din castigatorii premiului "Cel mai bun Fundraiser" din Romania. A derulat, de 14 ani nenumarate campanii de atragere de fonduri, unele unicat sau inovative, pentru cauza copiilor in dificultate, a drepturilor copiilor in general, a adultilor si copiilor cu boli incurabile, cauza batranilor, a copiilor cu autism, a educatiei de excelenta sau ecologie .

- Pasiune = Oxigen
Data si ora: 31 martie 2014 (luni), ora 13.00
Trainer: Serban Ciusca

Descriere training: Ce inseamna oare un om pasionat? Cel care se uita la un meci de tenis sau cel care joaca tenis? Cel care se uita la un filmultet despre un maraton sau un triatlon, sau cel care participa macar si la o stafeta, intr-un astfel de eveniment ...? Probabil ca oameni cu adevarat pasionati, deci oameni care fac lucruri, sunt putini, dar procentul lor este intr-o extraordinara crestere.

- Dezvoltare Personala- Insights Discovery
Data si ora: 31 martie 2014 (luni), ora 16.00
Trainer: Cristina Ghinescu

Cristina Ghinescu este economist si profesor de Turism si Alimentatie Publica la "Colegiul Economic Virgil Madgearu" Bucuresti. A terminat Masterul de Marketing si Comunicare de Afaceri. In prezent, este expert in management educational, practician Insights Discovery acreditat prin Dialogs Austria, traineri in proiectul FSE, formator, evaluator si mentor ANC iar in final, coach acreditat ANC. Abordarea echipelor din perspectiva INSIGHTS DISCOVERY permite membrilor sai dezvoltarea personala, o intelegere mai buna cu colaboratorii si abordarea unor solutii eficiente de asigurare a indeplinirii obiectivelor.

- PRCoolture (Promote Romanian Culture)
Data si ora: 1 aprilie 2014 (marti), ora 16.00
Trainer: Simona Barbu – Festivalul si Concursul International George Enescu

Simona Barbu este promoter cultural si project manager societatesicultura.ro, site creat ca o comunitate dedicata promovarii valorilor culturale. In prezent este Press Officer Coordinator al Festivalului si Concursului International George Enescu (2014/2015), coordonand activitatea biroului de presa la editia din 2013.

- Antreprenoriat si Leadership
Data si ora: 2 aprilie 2014 (miercuri), ora 13.00
Trainer: Raluca Georgescu – Gala Premiilor eCommerce & KoolHunt

Cu o experienta de peste 8 ani in pozitii de management pentru diverse companii din mediul online de la digital publishing pana la e-commerce, Raluca Georgescu s-a implicat activ in sustinerea mediului antreprenorial din zona de tehnologie din Romania. In prezent, Raluca este Co-Organizator al celui mai mare eveniment de comert electronic din Romania - Gala Premiilor eCommerce - si Owner KoolHunt.ro - website-ul de coolhunting in Bucuresti.

- Project management, adevar sau provocare?
Data si ora: 2 aprilie (miercuri), ora 16.00
Trainer: Cristiana Cotoi – Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret

Cristiana este coordonator programe in cadrul Centrului de Creatie Tehnica pentru Tineret (din 2011), fiind responsabila de succesul evenimentelor, trainingurilor sau workshop-urilor derulate de catre organizatie sau la care aceasta participa. Are o experienta de peste 6 ani in coordonarea echipelor si a proiectelor de asistenta tehnica finantate prin fonduri europene, coordonand organizarea a peste 1.000 de evenimente nationale si internationale in cele 8 proiecte in cadrul carora a avut rolul de Project Manager.

- Un festival cat un master - Cum inveti management cultural in 3 luni
Data si ora: 3 aprilie 2014 (joi), ora 10.00
Trainer: Emil Pantelimon – Festivalul si Concursul International George Enescu

Voluntar activ de la varsta de 12 ani, Emil Pantelimon a initiat o serie de programe si evenimente culturale si de tineret, atat la nivel local, cat si la nivel national. A ocupat functia de consilier personal pe probleme de artele spectacolului in cabinetele a doi ministri ai culturii si asistentul managerului general al Festivalului International George Enescu, din anul 2011.

- Succesul unui eveniment sportiv in 5 pasi
Data si ora: 3 aprilie 2014 (joi), ora 12.30
Trainer: Ovidiu Cocieru - MPG

Ovidiu Cocieru este din Suceava si are 28 de ani. In perioada 2009 - 2010 a urmat programul de Master in Management Sportiv la Universitatea Massachusestts din SUA. In 2010, a devenit Manager de Evenimente al companiei MPG, iar din 2014 este Director de Evenimente in aceasi companie, care este lider in ceea ce priveste dezvoltarea de proiecte si evenimente sportive de masa in Romania.

- Organizare de Evenimente
Data si ora: 3 aprilie 2014 (joi), ora 15.00
Trainer: Roxana Luca – freelancer

Roxana a debutat in lumea evenimentelor in 2006, cu concertele de club marca Stimultan. De atunci, este unul dintre oamenii din spatele multor evenimente din Romania, de la concerte de mare calibru (Roger Waters, RHCP, Depeche Mode, Shakira), festivaluri (B'ESTFEST, Delta Music Fest 2012) sau evenimente tematice: Vodafone Experience Time, Kultur Swap Meet, si multe altele. Din 2011, lucreaza ca freelancer pe productie de concerte si festivaluri in Romania si in Turcia, pentru companii precum Emagic, Pozitif Live si ShowHow.

- Coordonare Voluntari
Data si ora: 4 aprilie 2014 (vineri), ora 15.00
Trainer: Tudora Enache – Brigada de Voluntari

Teo este membru al Brigazii de Voluntari din 2009, iar in prezent este oficial formator. In cadrul trainingului veti afla despre stilurie de leadership cele mai eficinte, metodele ideale de a conduce o echipa, precum si modalitatea potrivita de a comunica cu ceilalti voluntari.

- Romani de bine, versiunea online
Data si ora: TBA
Trainer: Raluca Barbu – Piraeus Bank si Corina Dumitrescu – Momobi

Corina Dumitrescu
Social Media Manager @ Momobi
Cu un background in jurnalism, copywriting si PR, Corina a gasit un domeniu care reuneste si completeaza experientele sale anterioare: social media management. Prin aceasta provocare, principalul sau scop este acela de a ajunge la cei carora li se adreseaza prin mesaje cat mai atragatoare, menite sa inspire la dialog si sa creeze adevarate comunitati in jurul companiilor si cauzelor pe care le sustine.

Raluca Barbu
Social Media Coordinator Piraeus Bank Romania
Raluca Barbu s-a alaturat echipei Piraeus Bank Romania in urma cu 7 ani si in pozitia actual coordoneaza proiectele de Social Media si CSR. Pe langa acest proiecte, Raluca este implicata in actiunile de advertising si brand development ale Piraeus Bank Romania.

- Stiintele Complexitatii si Jobby Data si ora: 1 aprilie 2014 (marti), ora 13.00
Trainer: Florin Munteanu

- Realizarea de CV-uri si scrisori de intentie
Data si ora: TBA
Trainer: Ene Teodora

In afara calitatii de Lector in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala - Universitatea din Bucuresti detinute in prezent, Teodora Ene a acumulat experienta lucrand in domeniul managementului resurselor umane in firme de executive search si curierat fiind implicata in procese de recrutare si selectie atat la nivel de baza, cat si de management mediu si superior.

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1389
popadriana

Adaugat in urma cu 3691 zile, 17 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .