poze body mind spirit expo editia xxi
poze body mind spirit expo editia xxi poze body mind spirit expo editia xxi

Body Mind Spirit EXPO Editia XXI

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 17 Februarie 2017 12:00 - Duminică 19 Februarie 2017
Strada Ion Campineanu 28, Sala Palatului - Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Targuri

Realizat pentru prima data in anul 2007, Body Mind Spirit Festival se afla la a XXI-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai mare eveniment de dezvoltare personala, sanatate si frumusete din Romania.


Body Mind Spirit Expo
Cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România

17-19 Februarie, Sala Palatului din București, Intrarea Liberă!
Într-un mediu din ce în ce mai poluat, cu un ritm de viaţă mereu contra cronometru, uităm să avem grjă de ceea ce este cu adevărat important: noi înşine. De trup, de minte si de suflet!
Sub deviza „Întreține-ți trupul, cultivă-ți mintea, înalță-ți spiritul”, Body Mind Spirit EXPO te invită la Ediția cu numărul XXI, în perioada 17-19 Februarie la Sala Palatului din București, eveniment ce marchează împlinirea a 10 ani de la prima ediție.
Dăm împreună startul primăverii și te pregătim pentru un an nou prosper si armonios, alături de expozanți de top, speakeri de prestigiu recunoscuți internațional, specialiști în sănătate, nutriționiști, traineri, psihologi și invitați speciali de înaltă ținută.
Body Mind Spirit EXPO este locul perfect unde poți afla totul despre un stil de viață sănătos, despre modul în care natura ne poate ajuta zi de zi și despre secretele succesului în viața ta.
Te așteptăm cu alimente bio, terapii complementare, produse pentru cure de detoxifiere, cosmetice naturale, suplimente alimentare, uleiuri presate la rece , remedii naturale, produse apicole, cărți de dezvoltare personala, dulciuri bio, pietre si cristale terapeutice, produse pentru atingerea greutății ideale, medicină alternativă și naturistă, muzică de relaxare și multe alte surprize pregătite sa le descoperi doar la Body Mind Spirit EXPO, 17-19 Februarie, Sala Palatului.
Profită timp de trei zile de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții exclusiv în perioada evenimentului și relaxează-te în cadrul expoziției asistând la demonstrații, workshop-uri, momente artistice și conferințe cu intrarea liberă.
Rita Mureșan, Oreste Teodorescu, Doru Bem, Camelia Pătrășcanu, Cristian Pompei, Alexandru Pârgaru sunt doar câțiva dintre invitații speciali care te așteaptă în perioada 17-19 Februarie la Sala Palatului din București.
Descoperă acum toate temele conferințelor gratuite de la Body Mind Spirit EXPO, susținute de speakeri de înalt prestigiu, consultând programul disponibil pe site-ul expozitie, unde continuă înscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri.
Douăzeci de ediții de succes în care am promovat și împărtășit împreună principiile unui stil de viață sănătos atât in București cât și în cele mai mari orașe din țară: expoziții cu vânzare, conferințe, seminarii, workshop-uri, toate alături de cei mai importanți expozanți din domeniu, speakeri relevanți de înalt prestigiu și vizitatori extraordinari care ne-au fost alături in acești 10 ani în care Body Mind Spirit EXPO a devenit cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România. Continuăm tradiția cu o ediție specială, doar între 17 și 19 Februarie vino la Sala Palatului pentru prima ocazie din acest an de a te încărca cu optimism, gânduri pozitive și cunoștiințe prețioase.
Bucureștiul devine capitala stării de bine, în perioada 17-19 Februarie, la Body Mind Spirit EXPO, un eveniment dedicat persoanei tale.
Programul expozițional, programul conferințelor gratuite si al momentelor artistice precum si alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției: www.bmse.ro

Mai multe detalii: http://www.bmse.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1849

Eveniment postat de organizator

adrian chirca

Adaugat in urma cu 2608 zile, 06 Feb. 2017

Adaugat de Chirca14742

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .