poze workshop tainele puterii feminine eveniment gratuit

Workshop: Tainele Puterii Feminine (eveniment gratuit)

Bucuresti , Bucuresti. Luni 12 Martie 2018 19:00
str General Berthelot, nr 48.

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 4/10

Fă-ți un cadou: Accesează-ți puterea feminină!

Fă-ți un cadou: Accesează-ți puterea feminină!

LOCURI LIMITATE!

Data: 12 martie 2018

Ora: 19:00

Durata: 3h


Adresa: STAY by “Coffee 2 Go” – str General Berthelot, nr 48.
Ce înseamnă putere feminină? Puterea de a-i domina pe cei din jur? Sau puterea de a face totul de una singură pentru că societatea îți dictează cum să fii o Super Mămică, Super Angajată, Super Femeie etc.? Poate puterea de a merge înainte fără să acorzi importanță emoțiilor tale, durerilor tale, trăirilor tale profunde? Niciuna dintre toate acestea.

Puterea feminină este puterea ta sacră: este pasiune pentru viață; este bucurie, blândețe, puritate și vindecare pentru tine și cei din jur.

Trăim într-o societate construită în jurul economiei, centrată pe competiție și valori ierarhice. Pentru a face față cerințelor exterioare, blândețea feminină își leapădă hainele purității și se îmbracă în frac sobru. Pentru a se simți egală cu puterea masculină, energia feminină se dezrădăcineaza de copacul ei sacru, de ea însăși și preia aspectele masculinului. Pentru a face pe plac familiei, colegilor, prietenilor, energia feminină își aruncă straiele sărbătoririi ființei sale și își pune hainele de camuflaj – căci nu vrea să dezamăgească pe nimeni.

Vom crea un spațiu de vindecare a energiei feminine. Nu trebuie să fi trecut printr-o traumă că energia ta feminină să se fi dezarmonizat. Vorbim de energiile Universale care se manifestă în fiecare dintre noi. Energia masculină primordială este liniștea. Energia feminină primordială este iubirea pură. Ne naștem din ambele și ele rămân în noi atât timp cât ne bucurăm de Pământ (căci în Absolut, nu există niciun dezechilibru, nici măcar noțiunea de dezechilibru). Pacea, liniștea și bucuria reală devin mai ușor de accesat atunci când reușim să găsim echilibrul dintre aceste două energii Yin si Yang. Atunci când se află în dezechilibru, în interiorul nostru, masculinul devine dominator, iar femininul devine inhibat. Dacă aspectul feminin este introvertit, atunci când este acaparat, tinde să se retragă și mai mult în introspecție. După o perioadă lungă de adunat forțe, eternul feminin începe să “sape întunericul” și iese în Lumina masculinului pentru a-și găsi echilibrul atât de mult dorit de ambele părți. În prezent energia feminină se vindecă blând, mângâie ușor energia masculină pe umăr și, după mii de ani de supunere, îi șoptește cald “Te iert! De acum nu mai este despre tine, este despre NOI”. Căci da, energia feminină are darul de a ne aduce împreună, e hrănitoare. E însăși energia creației.

Cum se manifestă un feminin dezechilibrat? O femeie cu un dezechilibru energetic în favoarea masculinului va încerca să îi domine pe cei din jur și va uita de partea ei caldă și blândă. Va ajunge chiar să o nege “Eu sunt o luptatoare” își va spune, dar nu se va lăsa alinată de cei din jur și astfel va aduna blocaje după blocaje. O femeie a cerei energie feminină se află în dezechilibru poate experimenta: teama de a se exprima, de a lăsa creativitatea să se manifeste, de a trăi cu pasiune, teama de ce vor spune cei din jur, dezechilibru sexual, griji și alte blocaje specifice.

Ne vom găsi echilibru și vom accesa puterea noastră lăuntrică prin conversație non-duală/dans/tehnici șamanice/meditație ghidată. Vino cu inima deschisă. Poți să aduci și o salteluță sau o păturică – poate fi mai comod să stăm pe jos. Dacă nu ai, ne descurcăm și cu fotoliile din locație.

Find the Goddess within and you shall find Her in everyone! “We have forgotten that we were born of celestial cataclysm. We have forgotten how to dance bare-footed on the earth to the cadence of our souls. We have forgotten the ritual fires and the acrid tang of holy smoke on our tongues.” ― Beth Morey

Donatiile vor fi binevenite!

Despre Mihaela: șapte ani de studii psihologice, șapte ani de practică a meditației, curs de Pranic Healing, participant la Școala Șamanică World of Wisdom and Spiritual Adventure. Sub îndrumarea Maeștrilor: Mooji, Rune Heivang, Eckart Tolle, Alexander Northern Deer.

“The rise of the feminine energy within us all will heal the World.”

Mai multe detalii: https://artandhobbystudio.ro/event/workshop-tainele-puterii-feminine-eveniment-gratuit/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 640

Eveniment postat de organizator

carmen

Adaugat in urma cu 2238 zile, 08 Mar. 2018

Adaugat de Art & Hobby Studio

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2967

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .