poze the power table cum arata rezultatele pe trimestrul iii 2020
poze the power table cum arata rezultatele pe trimestrul iii 2020 poze the power table cum arata rezultatele pe trimestrul iii 2020 poze the power table cum arata rezultatele pe trimestrul iii 2020

The Power Table - Cum arata rezultatele pe trimestrul III 2020

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 17 Noiembrie 2020 18:00 - Marţi 17 Noiembrie 2020
Eveniment Online

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 17 noiembrie 2020, vom discuta despre cum arata aceste rezultate, in cadrul celei de-a 4-a editii din acest an a The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim. Este momentul in care vom putea face primele estimari ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2020.

The Power Table - Cum arata rezultatele pe trimestrul III 2020 și cum investim
Editia a 4-a

Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti

Data: 17 noiembrie 2020
Ora: 18:00 - 20:30
Locatie: Eveniment Online

In prima jumatate a lunii noiembrie, cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti isi vor publica rezultatele financiare aferente Trimestrului III. Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 17 noiembrie 2020, vom discuta despre cum arata aceste rezultate, in cadrul celei de-a 4-a editii din acest an a The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim.

Este momentul in care vom putea face primele estimari ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2020.

Ca si la editiile anterioare, vom avea peste 30 de companii analizate in cadrul evenimentului. Din motive de siguranta sanitara, editia din luna noiembrie a The Power Table se va desfasura online.

Care sunt subiectele abordate la cea de-a 4-a editie The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti, despre ultimele noutati legate de listari la BVB si despre stadiul in care se afla implementarea Contrapartii Centrale.

Cu Antonio Oroian - Broker la SSIF Goldring S.A. vom vorbi despre modul in care vor fi influentate Pietele de capital internationale de rezultatul alegerilor din SUA. Totodata, vom vedea si cum ar putea evolua Piata din Romania, in contextul alegerilor parlamentare din decembrie 2020.

Cu Lucian Bratu - IR Specialist Bittnet System S.A., vom discuta despre participatiile pe care compania doreste sa le achizitioneze in mai multe companii din zona IT si majorarea de capital social prin actiuni preferentiale – subiecte care sunt pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor din data de 26 noiembrie 2020.

Ca de obicei, Mircea Iliescu - Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, SSIF Goldring S.A., Dendrio (pentru partea de logistica), FinancialIntelligence.ro, Finzoom.ro, InvestEnergy.ro si InformatiaBucuresti.ro (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor. Nu uitati, inscrierile au inceput deja, iar locurile sunt limitate!

Care este tema evenimentului "The Power Table - Cum arata rezultatele pe Trimestrul III 2020 și cum investim"

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

• cum arata rezultatele financiare pe Trimestul III si care sunt indicatorii importanti din raportari;
• cum arata primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2020;
• facem primele estimari ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2020.
Programul evenimentului "The Power Table - Cum arata rezultatele pe Trimestrul II 2020 și cum investim":

18:00 - 18:05 - Accesul participantilor la evenimentul online
18:05 - 18:15 – Ultimele noutati legate de listari si stadiul implementarii Contrapartii Centrale - Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing Bursa de Valori Bucuresti
18:15 - 18:30 – Cum vor influenta alegerile din SUA Pietele de capital, in urmatoarea perioada - Antonio Oroian - Broker SSIF Goldring S.A.
18:30 - 18:45 – Despre politica de achizitii si actiunile preferentiale propuse in AGA din noiembrie - Lucian Bratu, IR Specialist Bittnet System S.A.
18:45 – 20:00 - Prezentarea rezulultatelor financiare pe Trimestul III 2020 - Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro
20:00 – 20:30 - Sesiune Q&A
Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.

Inscriere pentru a participa la eveniment: https://bvbescu.ro/cursuri-investitii-bursa-educatie-financiara-bvbescu/cum-arata-raportarile-financiare-si-cum-investim/

Mai multe detalii: https://bvbescu.ro/cursuri-investitii-bursa-educatie-financiara-bvbescu/cum-arata-raportarile-financiare-si-cum-investim/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 401

Eveniment postat de organizator

mircea iliescu

Adaugat in urma cu 1249 zile, 27 Oct. 2020

Adaugat de mirceailiescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .