poze povestile trupului explorari psihosomatice

Poveştile Trupului – explorări psihosomatice

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 31 Martie 2021 19:00 - Miercuri 31 Martie 2021
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Corpul nostru – al meu, al tău, al celuilalt – are poveşti pe care le-a păstrat secrete. Fundația Calea Victoriei îți propune un atelier online - Poveştile Trupului – explorări psihosomatice, la care să descoperi aceste povești împreună cu psihologul Jeanina Cîrstoiu. Întâlnirile încep din 31 martie și au loc online, live, în seri de miercuri, de la 19.00.

Prin exerciţii de introspecţie, tehnici creativ-expresive şi narative vei obține o mai bună comunicare cu propriul corp. Îi vei înţelege mesajele referitoare la starea de sănătate și vei reuși să stabilești o mai bună relaţie între minte, emoţii şi corp.

Abordarea psihosomatică în medicină şi psihologie conectează trupul şi sufletul în explicarea apariţiei bolilor. Forma corpului, dincolo de determinarea generică suferă influenţe din partea emoţiilor şi gândurilor noastre. La curs analizezi legăturile fine care modelează reciproc trupurile şi sufletele.

Pornind de la relaţia dintre trup şi suflet, acesta este un curs care se ocupă în mod special de trup. Şi nu orice fel de trup. Este vorba despre propriul tău trup, cel care a fost învestit cu rezolvarea problemelor sufletului şi a păstrat, gravat în interiorul sau pe suprafaţa sa, semnele victoriilor obţinute. Sau ale celor dorite.

Temele cursului „Poveştile Trupului – explorări psihosomatice” sunt:

1. Vom descoperi relaţiile dintre minte, emoţii şi corp şi vom înţelege modul în care putem acţiona din fiecare parte pentru a echilibra sistemul.

2. Povestim despre emoţii şi rolurile lor, despre exprimarea lor adecvată. Descoperim metaforele corporale şi le folosim pentru a construi poveşti despre corp.

3. Cu ajutorul fotografiilor şi poveştilor privim relaţia dintre corp şi timp. Ne onorăm istoria şi povestea personală şi ne construim o linie a timpului pentru trecut, prezent şi viitor.

4. Ne investigăm rezervele şi le transformăm în resurse. Toată frumuseţea neexprimată poate să iasă la iveală şi să se arate lumii. Nu este necesară nicio experienţă artistică anterioară.

5. Schiţăm strategii: îl transformăm pe ,,de ce” în ,,cum” şi ,,pentru ce”. Ne învestim istoria viitoare cu dorinţe şi obiective realiste şi satisfăcătoare.

Ca să participi, plătește online, direct de pe site, sau prin transfer bancar taxa de curs – 375 de lei. Cu o zi înainte de data începerii primești pe mail linkul unde poți urmări, live, cursul.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cursul cadou, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/povestile-trupului-explorari-psihosomatice/

Pret bilet: 375 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 293

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1105 zile, 19 Mar. 2021

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .